[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
După ce a lansat piesă nouă, Akord a dat start unei PROVOCĂRI PE ONLINE: ...
Ludmila Bălan E PLINĂ DE ENERGIE! Uite-o cum SE DISTREAZĂ ÎN PISCINĂ ...
A lăsat AVOCATURA și s-a apucat de design vestimentar: „Pasiunea aceasta ...
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...

NU ARE NEVOIE DE O ZI pentru a sărbători iubirea! Interpretă: „Te iubesc” e expresia care perpetuează şi menţine viaţa pe pământ!

Interpreta Maria Stepovenco a dezvăluit, pentru SHOK.md, ce e dragostea, dar şi că Ziua Îndrăgostiţiilor e în fiecare zi.

Dragostea este energia care menţine în viaţă lumea în care trăim. Este sentimentul care creaza uniunea dintre oameni şi care produce acea doză de bunătate sufletească încă prezentă în mulţi dintre semenii noştri. Dragostea poate fi definita ca fiind „unica şansă la viaţă”.

Marea iubire este acel „un tot” pe care îl formează doi oameni care se întalnesc, e un sentiment pe care îl simţi o singură dată în viaţă şi care nu are neapărat legatura cu atracţia fizică sau fluturaşii ce zboară în stomac fără încetare.

Marea iubire reflectă dorinţa de a împărţi fiecare fracţiune de secundă cu omul de lângă tine şi de a trece în nefiinţă odată cu el.

De Ziua Îndrăgostiţilor anul acesta, ca în toate celelalte zile, vom celebra uniunea dintre noi în linişte. Nu avem nevoie de o anumită zi să ne exprimam sentimentele şi să continuam să cladim căminul vieţii în care convieţuim numit „căsnicie”.

Cred că, cel mai frumos gest din iubire se reflectă în capabilitatea persoanei iubite de a te ajuta să te ridici din cenuşă, atunci când eşti dărâmat, fără a „pune sare pe rană”.

Din fericire nu am fost nevoită să fac gesturi nebuneşti prin care să-mi exprim iubirea faţă de soţul meu, dacă e sa vorbim de acea „mare iubire” despre care am mentionat mai sus. Un lucru extrem pe care l-am făcut din iubire a fost faptul că, am trecut peste duritatea şi convingerea cu care în anumite situaţii pot lua decizia despărţirii, deşi nu sunt o persoană care riscă prea mult, în general.

„Perechea ideală” reprezintă o însumare a tot ce am menţionat mai sus, acea iubire necondiţionată, acel „un tot”, puterea de a ierta în momentele extreme şi de a ridica pe omul de lângă tine fără niciun fel de reproş, apelând la comunicare şi blândeţe.

„Te iubesc” – expresia care perpetuează şi menţine viaţa pe pământ”, a mărturisit artista.

Cristina TOMAC


FEB 16, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...