[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...
Tany Vander – INDIGNATĂ: Trebuia să filmez o emisiune, dar am plecat… ...
VREA SĂ MAI SLĂBEASCĂ! Interpretă: „Pe data de 19 aprilie aveam cu ...
Horoscop 4 iulie 2020. Relaxare şi timp preţios petrecut în familie

Nu e FATĂ DE BANI GATA! Maggy Platon: În SUA aveam 3 joburi… acum sunt freelancer, exact la asta visam mereu!

Bloggeriţa Maggy Platon a dezvăluit că mulţi care nu o cunosc și cred că e „fată de bani gata”, că totul în viaţa sa „a venit pur şi simplu”. Astfel, pe pagina sa de Instagram, a vorbit despre joburile sale şi cum a ajuns la ceea ce a visat mereu să fie – freelancer, informează SHOK.md

„Părinţii mei mereu au muncit pentru ca toţi 3 copii ai lor să aiba un viitor prosper, dar asta deloc nu înseamnă că am fost alintaţi şi că nu ştim ce înseamnă munca fizică, de mica tata mă primbla cu el peste tot şi mă învăţa cum lucrează job-ul lui. Mama mereu îmi arăta cum stau lucrurile la bucătărie şi prin casă, sâmbăta era zi de curăţenie generală, asta este o lege până în ziua de azi. Le multumesc şi astăzi parintilor ca au dezvoltat in noi valori omenesti.

Primul meu job a fost prin clasa a 11-a în calitate de profesoara de engleză, până în ziua de azi îmi amintesc de cei 15lei/ora. Second job, şi aici tot am mers pe valul de pedagogie, eram în primul an la facultate, iar după mergeam și predam ore copiilor de la 3-7 ani, asta da experienţă, de pe atunci am învăţat ce înseamnă răbdarea şi responsabilitatea, iar să intri în mintea copiilor e un challenge aparte, salariul meu era unul foarte mic, însă aşa am învăţat să economisesc. Mai apoi a urmat Work&Travel, am plecat în USA pentru 4 luni şi de acolo s-a început viaţa matură, aveam 3 job-uri, acolo mami şi tati nu erau, lucram în calitate de casier într-un magazin super mare cu 8$/ora, apoi făceam îngheţată cu 8,50$/ora, şi al 3-lea job unde practic mergeam istovită de puteri – ajutor în bucătărie cu 9$/ora, iar asta nu înseamnă ca toţi banii rămâneau în buzunar, aveam cheltuieli căci eram fată independentă, îmi achitam cazarea+ mancarea+alte necesităţi+ am strâns bani şi p.u călătorii.

Apoi, când am revenit din State a urmat job-ul de recepţioner la un hotel, unde îmi făceam banii de buzunar pentru ultimul an de facultate. Plus la toate, mereu făceam bani şi înafara serviciului, cum ar fi defilări de modă, administram site-uri. Iar acum sunt Freelancer, exact la asta visam mereu! Cât de mult contează ca să educăm copii noştri corect, să-i învăţăm să muncească şi să-şi câştige singuri banii, nu să le oferim totul de-a gata”, a scris Maggy.

Cristina TOMAC

 


NOI 11, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...