[ X ]
[ X ]
FRESH
Discuțiile DESPRE SEX se bucură de succes! Dianna Rotaru: „O face ...
RUDE PRIN ALIANȚĂ! Un ex-lider de partid a dezvăluit: Am avut onoarea ...
Rodica Ciorănică – ÎNDRĂGOSTITĂ: „Nu se știe dacă atunci, când eram ...
PERIOADĂ GREA! Cătălina Carauș: „Practic sunt alergică la tot ce zboară ...

NU E PREA activă pe rețele și nici fotografii nu prea face! Aliona Triboi: „Te-ai văzut dimineaţa în oglindă, pa, atât!”

Interpreta Aliona Triboi nu este artista cu Instagramul şi cu sute de stories-uri. Astfel, a dezvăluit că rar postează şi mai rar îşi face poze, informează SHOK.md.

„Exact. Puteţi să vedeţi şi pe conturile mele, eu doar intru şi postez atunci când am ce posta. Iar asta, pe bune, mie mi se pare o chestie atât de stranie, lumea e înnebunită de tot felul de selfie-uri. Eu, în general, urăsc pozele cu mine şi foarte rar voi găsi o poză în care să zic – vai îmi place cum a ieşit, e ok. Deşi eu mă accept aşa cum sunt, dar mi se pare o totală inconştienţă şi o prezenţă a narcisismului exagerat. Deci, oamenii dacă nu găsesc lucruri mai importante decât să-şi facă selfie zilnic, atunci scuzaţi-mă nu mai înţeleg pentru ce trăim, să ne facem selfie-uri?! OK! Te-ai văzut dimineaţa în oglindă, pa, atât. Dar nu ştiu, fiecare… chiar dacă mi-ar permite orarul şi aş sta acasă în puf de lebădă şi aş bea şampanie cu particule de aur, tot nu aş face lucrul acesta. Pentru că mie mi se pare că oamenii pentru asta sunt oameni, au intelect, trebuie să fie plini cu ceva să aibă scopuri în viaţă, să ajute pe cineva, să-şi împlinească un vis, dar dacă visul unor oameni este de a-şi face un selfie pe zi atunci… mă depăşeşte”, a spus Aliona, în cadrul emisiunii „Istoriile Gloriei” de la NTV.

Cristina TOMAC


DEC 13, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...