[ X ]
FRESH
Kate Middleton, într-o ţinută stylish! Accesorizarea a fost cea care ...
Nina Ștanski a ajuns tocmai ÎN ARTICA. S-a îmbrăcat precum localnicii! ...
„Vis de iarnă” deja e TRADIȚIE! Frații Advahov: „Suntem încântați ...
Demi Lovato, surprinsă în timp ce îşi săruta noul iubit! De când sunt ...

NU E UȘOR să fii Miss! O moldoveancă merge în Japonia cu 5 VALIZE cu ținute!

Miss Moldova 2016, Daniela Marin, reprezintă Republica Moldova la Miss International 2018, în Japonia, informează SHOK.md.
Va lua cu ea 5 valize, toate a câte 32 de kilograme, toate cu ținute pentru concurs – potrivit emisiunii „Vorbe Bune cu Lilu” de la Canal 2.

„Japonezii iubesc culorile aprinse, rochiile vaporoase, pene, fatin. Ei iubesc foarte extravagant, iar pe noi cumva nu ne caracterizează. Noi suntem mai europeni, mai simpluți”, a spus Daniela pentru sursa citată. Modelul a spus că nu va apela la un stilist pentru a-și alege ținutele, iar rochia pentru finală o păstrează secretă. „Vreau să fie ceva wow, să-i uimesc pe toți, să rămână cireșica de pe tort. Va fi vaporoasă, va avea elemente cu fatin, culoarea e foarte extravagantă”, a precizat ea.

SHOK.md amintește: Miss International 2018 va avea loc la Tokyo, Japonia, începând cu 20 octombrie curent, și va întruni 80 de participante.

Daniela Marin este prima din Moldova care merge la două concursuri de frumusețe atât de importante: Miss World 2016 și Miss International 2018.

SHOK.md


OCT 10, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...