[ X ]
FRESH
O stewardesă a povestit despre PRIMUL SĂU ZBOR: „Am avut ratare de ...
Ex-Premierul Vlad Filat SCRIE MEMORII: „Vor fi interesante, cel puțin”
Cum poate fi cucerită Irina Shayk după despărțirea de Bradley Cooper. ...
Cum arată FIICA SA MAI MARE, care rar apare în public? Renato Usatîi: ...

Nicoleta Nucă, despre căsătorie. „În momentul în care o femeie este văzută astfel…”

Cântăreața Nicoleta Nucă a vorbit despre căsătorie. Vedeta a mărturisit că își dorește acest lucru, însă nu vrea să grăbească lucrurile.

Nicoleta Nucă formează un cuplu cu Alex Ursache. Alex Ursache este un toboșar cunoscut, care a colaborat de-a lungul timpului atât cu Irina Rimes, cât și cu Raluka.

La emisiunea „Răi da’ buni”, de la postul de televiziune Antena Stars, cântăreața a vorbit despre o eventuală căsătorie. „Deja suntem de ceva timp împreună, dar lucrurile trebuie să se întâmple natural. Nu grăbim evenimentele și nu forțăm. Pentru mine contează intelectul, să fie o persoană cu care pot avea conversații de ore în șir, să-mi fie prieten, pe lângă partener sau iubit. Eu sunt o persoană foarte sinceră, așa m-au educat părinții. Mă gândesc că oamenii trebuie să fie la fel ca mine. Latura fizică să existe, să fie pasiune. Cred că orice femeie vrea să fie zeiță în ochii bărbatului de lângă ea. În momentul în care o femeie este văzută astfel, înflorește și este în stare să mute munții”, a declarat Nicoleta Nucă.

img5012-1024x733

libertatea.ro


NOI 26, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...