[ X ]
FRESH
Antonia, despre o nouă sarcină: „Apare și al patrulea”
Marianna Petrenko a dezvăluit CUM A AJUNS să facă vlogging: „Am înregistrat ...
Admite O CARIERĂ ÎN POLITICĂ? Alina Alexei a spus-o!
Anatol Melnic, despre AL DOILEA COPIL: „Când am născut-o pe Kamelia, ...

Nuntă cu TRADIȚII MOLDOVENEȘTI și invitați din 12 ȚĂRI! Doinela Cecan: „E prima nuntă din Moldova unde mireasa a dansat Belly Dance” FOTO//

Hairstylista Doinela Cecan şi alesul inimii sale, Mohammed Nour Salameh, la 3 august, au jucat nunta. Mireasa a avut două rochii, iar la petrecere au participat 70 de invitaţi din 12 ţări. Pentru SHOK.md, Doinela a oferit mai multe detalii.

Nunta a fost una destul de tradițională, întrucât am avut destul de multe tradiții, până și dezbrăcatul miresei a fost unul foarte și foarte tradiţional. Am avut 70 de invitaţi din 12 ţări.

Rochiile au fost – una din Spania, una creată de un designer brazilian,  la fel și cravata a fost tot din Brazilia. Emoțiile au fost peste măsura așteptărilor, căci mai multe mirese mi-au spus că trece repede și nici nu simți. Eu am simțit fiecare moment și am dansat până la ora 7 dimineața.

Am ales să fac o nuntă mică, ca să pot savura momente frumoase cu fiecare invitat în parte. Cel mai mult am savurat dispoziția oaspeților și fericirea soțului meu ne mai văzută aşa de molipsitoare❤ A fost totul cum am visat, o nuntă lungă cu multe emoții și zâmbete. Și a fost prima nuntă din Moldova unde mireasa a dansat Belly Dance 😂”, a spus Doinela.

Cristina TOMAC


AUG 9, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...