[ X ]
FRESH
Imagini vechi şi inedite cu Meghan Markle în timpul unei vizite în ...
Campionul European Victor Ciobanu – PREMIAT de Fundația lui Vlad Plahotniuc. ...
Și-a vândut TOATE HAINELE când era însărcinată! Doina Stratan: „Nu ...
Undă verde la fabricarea PRODUSELOR PASCALE „Franzeluța”! Linia de ...

NUNTA urmează! Kătălina Rusu a dezvăluit cum a ajuns Luminița Suveică să-i fie NAȘĂ!

Interpreta Kătălina Rusu și omul de afaceri Andrei Croitoru și-au oficializat relația weekend-ul trecut, într-un cerc foarte restrâns, informează SHOK.md.

„Nu ne-am dorit să facem mare tam-tam, fericirea iubește liniște, să nu fie strigată. A fost un eveniment de suflet. Am primit binecuvântarea Celui de Sus și e cel mai frumos și important ce s-a întâmplat în viața noastră. Cel mai emoționant moment a fost… am cerut binecuvântarea părinților cu o seară înainte, a fost frumos, demn de filme, Andrei s-a pus într-un genunchi în fața părinților. Apoi am mers și la mămica lui. Am vrut să fie în familie, cu cei mai dragi”, a povestit Kătălina în cadrul emisiunii „Prima oră” de la Prime TV.

Totodată, artista a spus și cum a ajuns să fie cununată de nutriționista Luminița Suveică. „Sunt niște nași de excepție, foarte pozitivi. Poate cineva s-ar gândi că e diferență de vârstă, dar nu este așa, ne înțelegem foarte bine. Îi iubim mult. Noi cu doamna Luminița, cu nașa, ne cunoaștem de multă vreme, era o chimie aparte, ne apropiam la evenimente, stăteam alături, discutam, făceam fotografii. A rămas uimită când i-am spus că vreau să-mi nașă, a răspuns foarte repede. Nici nu m-am așteptat să fie foarte calzi amândoi. Petrecerea urmează să fie, o să aflați”, a subliniat mireasa.

SHOK.md


OCT 17, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...