[ X ]
FRESH
Mom-Jeans! Meghan Markle, îmbrăcată în blugi rupţi în luna a 6-a de ...
A avut un 2018 BUN și finalul a încununat opera! Ludmila Terzi: „S-a ...
Planuri de VACANȚĂ pentru 2019 – deja! Dianna Rotaru le-a dezvăluit!
Kylie Jenner şi Travis Scott se pregătesc de nuntă? Apropiaţii îi ...

O bombă SEXY a devenit prezentatoare TV! O cunoști din videoclipuri celebre!

Lena Ti, cu numele real Lena Baltag, de ceva vreme este prezentatoare TV. Ea moderează o emisiune de divertisment de la postul Ru TV.

Frumusețea și senzualitatea de admirat au constituit un avantaj pentru ea, așa că a ajuns eroină principală în mai multe videoclipuri ale interpreților autohtoni, precum: Dan Balan – „Путь домой”, Akord – „Ты прости”, Vasile Macovei – „Oh na na na”, Dianna Rotaru – „Am plecat”.

De ceva vreme însă, Lena apare pe micile ecrane în calitate de prezentatoare. Solicitată de SHOK.md, ea a comunicat că, este extrem de fericită că a avut asemenea oportunitate.

“Îmi place foarte mult, este foarte interesant. Pentru mine este o experiență nouă pentru că, deseori experimentez ceva nou și cu mândrie primesc momentele de cădere, dar și cele de reușită”, a declarat tânăra.

Prezentatoarea TV a spus că, de fapt, în viața ei nu s-au schimbat foarte multe pentru că a trecut puțin timp de când a început această nouă etapă în viața ei. “Cert e că, am mai puțin timp liber”, a precizat ea.

Lena a mai spus că, pentru prima dată poate spune cu tărie că, primește plăcere de la job-ul ei și că se încarcă cu energie pozitivă.

Întrebată de unde a venit această schimbare, prezentatoarea TV a spus că, totul s-a întâmplat pe neașteptate. “Directorul general Ru TV Moldova, Natalia Șmurgun, mi-a făcut această propunere. Îi sunt recunoscătoare pentru că mi-a oferit această șansă, a crezut în mine, în pofida faptului că nu am lucrat niciodată în televiziune și nu am studiat jurnalism”, a dezvăluit ea, precizând că, de meserie este economist și, pe lângă aceasta, are și un job de bază.

lena  lena2

lena1 lena2   lena5

SHOK.md


MAR 29, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...