[ X ]
[ X ]
FRESH
În vară ar fi marcat 1 AN DE IUBIRE CU UN BĂRBAT MISTERIOS… Olia ...
Katy Rain, despre ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR: „Trandafirii pe mine nu mă ...
Silvia Petrov – MAMĂ DE 4 LUNI: „Întotdeauna am crezut că maternitatea ...
Mama ei I-A CUNOSCUT ALESUL, abia înainte de nuntă! Lenunța Gheorghiță: ...

O interpretă CONFIRMĂ DIVORȚUL: „La 32 de ani și am înțeles că nu aveam nevoie de oameni toxici”

Deși nu au confirmat nicăieri oficial faptul că s-au separat, e lucru clar că artiștii Olga Busuioc și Igor Stribițchi nu mai sunt împreună. Mai mult decât atât, soprana a făcut o serie de schimbări în viața ei, mutându-se și cu traiul la Barcelona, informează SHOK.md.

Olga, într-o postare pe blogul său, confirmă că este singură, deși nu spune nici un cuvânt de Igor, cuvintele dau de înțeles.

„La 32 de ani și am înțeles că nu aveam nevoie de oameni toxici, aveam nevoie de oameni care să îmi fie un suport și să mă iubească pentru ceea ce sunt, cu defectele și calitățile mele. Să știe că fericirea lui e să ofere și să se trezească dimineața cu același gînd, să rezonăm! Ințelese toate astea, am scăpat de o presiune fantastică și am cîștigat echilibrul liniștea și fericirea”, a scris ea.

Olga consideră că multe cupluri nu rezonează și aleg să fie împreună „pentru că așa trebuie, pentru că există reguli, pentru că e o zonă creată cu bunuri dar nu pentru că așa simt ei. Deci ceea ce simt ramâne undeva departe, blurat sau poate șters”.

„Care este cea mai mare frică a ta? Sunt aproape sigură, să rămâi singură. Stiu că singurătatea te face să îți simți toate durerile, toate emoțiile, să iți retrăiești toate stările. Noi fugim de ele, avem frică să nu ne simțim abandonați. Păi uite, singurătatea este cel mai minunat lucru care ți se poate întîmpla. E timpul pe care îl dedici ție și vezi cum te simți. Singurătatea îti oferă starea perfectă în care te poți redescoperi”, mai afirmă soprana.

De asemenea, ea spune că minciuna cea mai mare pe care ți-o spui constant e că nu avem nevoie să schimbăm ceva. „Trebuie să ne înconjurăm de oameni care ne fac mai buni, care ne inspiră, ne iubesc pentru ceea ce suntem și cel mai important nu încearcă să ne schimbe. Un proces care la mine a durat foarte mulți ani”, a subliniat artista.

SHOK.md


SEP 17, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...