[ X ]
[ X ]
FRESH
Nici nu zici că e ea! Caitlyn Jenner a apărut pe stradă cu şapcă pe ...
Recunoaște UN MARE NEAJUNS! Adrian Ursu: Am început să primesc plăcere ...
Zile STRESANTE, după ce Amelia s-a ales CU FEBRĂ! Ana Cernicova: Foarte ...
În sfârșit! Gina Pistol și Smiley, primele declarații despre povestea ...

O moldoveancă – ÎN TOP 3 la concursul internațional MISS MULTIVERSE 2019: „Mi-am pierdut cunoștința la un moment dat…”

Modelul moldovean Aliona Chitoroagă a câștigat titlul 2ND RU MISS MULTIVERSE la concursul internațional de frumusețe Miss Multiverse, care s-a desfășurat în Punta Cana, Republica Dominicană, în decembrie 2019, informează SHOK.md.

Totodată, ea a obținut premiile „Miss Friendship” și „Miss Networker”.

„Am avut în jur de 20 de probe în 21 de zile. Este un TV show, de fapt, ce va fi difuzat în America Latină. Concursul a fost cu eliminări, iar unele au cedat psihic”, a spus modelul, în cadrul emisiunii „Între noi” de la Televiziunea Centrală, precizând că a fost și proba de surf, au mers și pe o insulă nelocuită timp de 24 de ore, unde trebuiau să supraviețuiască, au strâns și plastic.

Aliona a mai spus că a fost și lider de echipă acolo, dar a trecut și prin momente mai grele. „Mi-am luxat piciorul de multe ori, mi-am pierdut cunoștința… Era proba „ultima femeie în picioare”. Am fost supuse exercițiilor fizice în soare, până ultima femeie cade. Eu și Ucraina am ieșit în finală. După 6 ore, am cerut apă și au zis „nu”. Eu am zis că nu mai pot și mi-am pierdut cunoștința. Fata din Ucraina mi-a zis că eu am câștigat, de fapt”, a mărturisit ea.

SHOK.md precizează: Miss Multiverse a fost câștigat de reprezentanta Ucrainei, iar 1ND RU Miss Multiverse – reprezentanta Italiei.

 

SHOK.md


IAN 23, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...