[ X ]
FRESH
Ce covor erotic are Mihaela Rădulescu pe terasă. Și-a uluit fanii
TRADIȚIE DE FAMILIE! Svetlana Tataru: „De mai bine de 4 ani, mergem ...
Anul trecut a avut o vacanță FOARTE ACTIVĂ! Alina Alexei: „În această ...
A lansat O COLECȚIE NOUĂ! Natalia Platon: „E cea mai complicată și ...

O NOUĂ etapă în cariera de MODEL! Nina Crețu – la București: „Din prima zi, mi s-a spus să rămân”

Modelul Nina Creţu a fost chemată la o agenţie de modelling din România doar pentru fotografii, însă i s-a propus să rămână.

Pentru SHOK.md, Nina a oferit mai multe detalii despre propunere și proiectul în care este implicată.

Am fost chemată de agenția de modelling MRAmodels din România doar pentru a mă vedea şi pentru a-mi face nişte poze, atât, cu gândul că a doua zi mă întorc în Moldova. Însă din prima zi, mi s-a spus să rămân, măcar pe o săptămână. Chiar dacă nu-mi planificasem să rămân, am decis că, totuşi, trebuie să fac asta, în ciuda faptului  ca rămân, pentru prima dată, singură într-o țară străină”, a declarat Nina.

Modelul a spus că, în decursul săptămânii în care se află la București, va avea unele teste, sesiuni foto, iar fotografiile vor fi trimise unor agenții de modelling de peste hotare. „Și cred că va urma semnarea contractului cu MRAmodels. Pot spune că, începutul este foarte bun, chiar azi, a treia zi în care eu mă aflu în România, am o prezentare pentru Cătălin Botezatu”, a dezvăluit Nina.

Totodată, modelul a mărturisit că a avut emoţii, dar nu a fost nimic dificil şi că e încrezută din ce în ce mai mult în forţele proprii. „Am avut emoții, venind aici, însă nu a fost nimic dificil, cel puțin – pentru început, sunt foarte optimistă şi din ce în ce mai mult încrezută în forțele proprii”, a adăugat frumoasa șatenă.

Cristina TOMAC


IUN 29, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...