[ X ]
FRESH
Dan Negru a căzut de pe scară. Cum s-a întâmplat totul. „A venit salvarea”
Poliția de Frontieră CONFIRMĂ: Moș Crăciun a trecut frontiera de stat! ...
Dorian Furtună lansează, oficial, NOUA SA CARTE. Iată când va avea ...
Anișoara Puică pregătește O NOUĂ PIESĂ... „de o dulcime rară”!

O româncă va reprezenta Moldova la Miss Europe World 2018. Uite CÂT DE SEXY este studenta la medicină! FOTO//

Alina Leu a fost desemnata oficial să reprezinte Moldova în cadrul competiției Miss Europe World 2018, competiție care se va desfășura în acest an în Beirut – Liban, în perioada 23 februarie  – 14 martie 2018, în urma selecției organizată de agenția ExclusivEvent. În cadrul competiției vor fi vor fi reprezentante din 40 de țări, informează SHOK.md.

Alina Leu are 23 de ani, 1.70 m înălțime, iar dimensiunile sale sunt 85-60-90.

Ea a fost una dintre cele 24 de finaliste Miss Universe Romania 2017, vorbeste fluent limba engleza si este pasionata de pasionata de dans sportiv si grecesc, lectura, calatorii si modeling. Ca si planuri de viitor Alina isi doreste isi doreste sa castige cat mai multe competitii de frumusete, sa termine facultatea, sa aiba o cariera in domeniul stomatologiei si sa aiba o familie fericita. Alina este studenta, urmand cursurile Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii Ovidius din Constanta.

Este o onoarea pentru mine sa reprezint Moldova in competitia internationala de frumusete Miss Europe World 2018. Fiind prima mea experienta de acest gen, va fi o provocare pentru mine, avand sansa de a invata lucruri noi, de a-mi testa cunostintele si de a acumula o experienta extrem de valoroasa. Responsabilitatea pe care o am in acest moment promovand Moldova si turismul Moldovei in Liban, ma ambitioneaza si ma impulsioneaza pentru a da tot ce am mai bun in vederea ocuparii unui loc cat mai bun pe podiumul Miss Europe World 2018. Le sunt profund recunoscatoare tuturor celor care au avut incredere in mine si m-au sustinut de la bun inceput, familiei mele pentru incredere si suport, dar si agentiei ExclusivEvent pentru ca m-au considerat cea mai potrivita pentru aceasta misiune”- a declarat Alina Leu – Miss Europe World Moldova 2018.

Alina este una dintre cele mai frumoase si ambitioase ambasadoare a frumusetii delegate de catre agentia noastra in cei peste 18 ani de activitate. Chiar daca este la prima ei experienta de acest gen, are frumusetea, carisma, inteligenta si calitatile necersare, pentru a reprezenta Moldova cu onoare in Liban, avand deplina incredere in potentialul ei! Alina este un adevarat model demn de urmat de catre toate romancele frumoase care isi doresc sa se remarce in acest domeniu si sa promoveze valorile Moldovei peste hotare!” – ne-a declarat dl.Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele Miss Europe World Moldova.

SHOK.md


FEB 20, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...