[ X ]
[ X ]
FRESH
Irina Rimes a lansat CEA MAI AȘTEPTATĂ PIESĂ de pe albumul „Comsos”!
S-A REPROFILAT! Miss Moldova 2017 are O NOUĂ ACTIVITATE: „Odată ce ...
PIESĂ NOUĂ de la Natalia Moraru: „Este o melodie veselă, vie și care ...
Diana Grigor – ÎNCÂNTATĂ DE NEPOȚELUL SĂU: „S-a trezit instinctul ...

O tânără din Moldova a devenit MISS UNIVERSITAS by Fashion TV, iar Michel Adam a încoronat-o! Află ce BENEFICII îi aduce titlul! FOTO//

Ecaterina Emilianov, în vârstă de 19 ani, a participat la concursul de frumusețe – Miss Universitas by Fashion TV și a obținut titlul suprem – Miss Universitas Moldova 2019. Ea a fost încoronată de Michel Adam, Președintele și Fondatorul FashionTV, informează SHOK.md, cu referire la fashiontvmoldova.com.

La eveniment au participat 12 din Republica Moldova și 14 concurente selectate din România, precum și 30 dintre cele mai frumoase modele Fashiontv care au prezentat pentru celebrul designer român Cătălin Botezatu. Titlul de Miss Universitas 2019 îi va oferi Ecaterinei oportunitatea să călătorească la New York pentru evenimentele FashionTV ale acestui an, să reprezinte Moldova la concursul Miss FashionTV Europe 2019 și să participe la evenimentele FashionTV din cadrul Festivalului de Film de la Cannes, Grand Prix Monte Carlo si Grand Prix Abu Dhabi.

De asemenea, şi alte concurente din Moldova au fost nominalizate: Miss Universitas Moldova – Ecaterina Emilianov din Chișinău, Miss FTV Model Moldova – Cristina Chișcă din Chișinău, Miss Performance – Elena Cojocaru din Chișinău, Miss Catwalk – Ana Cojocaru din Chișinău.

Cristina TOMAC


APR 23, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...