[ X ]
[ X ]
FRESH
AMINTIRI DIN COPILĂRIE! Gabriella Năstas: Seara bunelul ne curăța ...
Dacă ar reveni ÎN COPILĂRIE… Corina Bezdîga-Verlot: „Aş sta în braţele ...
A avut o COPILĂRIE FRUMOASĂ! Gloria Gorceag: „Eram fata de la oraş ...
5 trenduri care vor lua cu asalt străzile vara aceasta

O tânără din Moldova A OBȚINUT LOCUL 3 și „Cel Mai Bun Costum Național” la o competiție INTERNAȚIONALĂ de frumusețe, în Liban! Cât de FRUMOASĂ e! FOTO//

 

În urma competiției Miss Elegant Universe 2018 desfasurate in Beirut, Liban in 05-06 august 2018 reprezentanta Moldovei Mirabela Bogdan delegata de catre agentia ExclusivEvent, agentia detinatoare a licentei Miss Elegant Universe 2018 in tara noastra, a castigat LOCUL 3 plus premiul special Best National Costume, aducand in tara doua dintre cele mai valoroase titluri puse in joc in competitie. In competitie au participat 30 de tari, informează SHOK.md, cu referire la un comunicat de presă.

Configuratia oficiala a podiumului:

Miss Elegant Universe 2018: ROMANIA

First Runne-up: SLOVACIA

Second Runne-up: POLONIA

Third Runne-up: MOLDOVA

Fourth Runne-up: RUSIA

Dupa succesul datorat castigarii competitiei Miss Chisinau 2016, Mirabela s-a decis sa isi incerce sansele si in cadrul competitiilor internationale de frumusete si iata ca rezultatele nu s-au lasat

Mirabela locuieste in Chisinau, are 19 de ani, 1.80 m inaltime iar dimensiunile sale sunt 93-63-90.

Mirabela este studenta in anul I urmand cursurile Facultatatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din cadrul Universitatii Babes Bolyai din Cluj-Napoca si vorbeste 2 limbi straine, engleza si rusa.

Mirabela este pasionata de sport, indeosebi de jogging si fitness. Ca si planuri de viitor, Mirabela is doreste sa devina un bun economist si in paralel sa isi implineasca visul de a-si construi o cariera de succes in lumea modei.

„Castigarea LOCULUI 3 in cadrul competitiei Miss Elegant Universe 2018 este mai mult decat m-as fi asteptat inainte de a intra in aceasta competitie tinand cont de faptul ca am fost la prima mea participare intr-o competitie internationala de frumusete, fapt pentru care bucuria traita de mine in aceste momente este de nedescris. Multumesc agentiei ExclusivEvent pentru aceasta oportunitate si pentru increderea de a-mi acorda mie aceasta misiune. – ne-a declarat Mirabela Bogdan – Miss Elegant Universe Moldova 2018.

„Mirabela Bogdan este una dintre cele mai frumoase, perseverente si ambitioase ambasadoare a frumusetii delegate de catre agentia noastra in cei peste 19 ani de activitate. Fiind la prima ei participare intr-o competitie internationala de acest gen, Mirabela a avut frumusetea si calitatile necersare unui model international, pentru a reprezenta Moldova cu onoare in Beirut si de a se intoarce in Moldova cu un loc foarte bun! Este un adevarat model demn de urmat de catre toate moldovencele frumoase care isi doresc sa se remarce in acest domeniu si sa promoveze valorile Moldovei peste hotare!” – ne-a declarat dl.Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele Miss Elegant Universe Moldova.

 

SHOK.md


AUG 10, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...