[ X ]
[ X ]
FRESH
INTERVIU// Daniel FRUMUSACHI: „Să fiu în Cartea Recordurilor e o mare ...
Are peste 100 DE BATICURI și 50 DE II! Viorica Lupu: „E o pasiune” ...
Iată ce spune Igor Stribițchi despre CEL CARE-I IA LOCUL în Akord!
Horoscop 22 septembrie 2019. Gest romantic şi un motiv de petrecere

Oglindă, oglinjoară… cine e CEA MAI SEXY DIN ȚARĂ? În acest an SUNT DOUĂ! FOTO//

Sanda Țurcan

Ieri-seară, tradițional, a fost anunțat Topul 100 cele mai sexy femei din Moldova, potrivit revistei VIP Magazin, astfel s-a aflat cine e cea mai cea din țară… ce-i drept, în 2019 sunt două cele mai sexy. Este vorba despre câștigătoarea de anul trecut – Sanda Țurcan, manager de vânzări cosmetice, și ambasadoarea unui brand internațional în Moldova, Olivia Manoli, informează SHOK.md.

Iată ce menționează sursa citată despre cele două:

Să fi fost şi noi un ditamai brand francez cum e compania „Guerlain”, tot nu am fi ezitat mult în a o alege pe frumoasa Olivia Manoli în calitate de brand ambasador! În schimb o găsim pe prima treaptă a concursului nostru! Frumoasa blondă ne-a răpit inimile și sufletul cu personalitatea ei angelică, iar noi i-am oferit locul de frunte! Succese la dialoguri intense şi nu doar despre cosmetice şi industria de beauty!”.

Doamnelor şi domnilor, tocmai asistaţi la un moment istoric pentru revista VIP magazin, dar şi pentru acest top fierbinte! În premieră, pentru al doilea an consecutiv avem aceeaşi câştigătoare! Inegalabila Sanda Ţurcan a devenit marea deţinătoare a titlului de „Cea mai sexy femeie din Moldova” în anul 2019. O aplaudăm frenetic pentru această performanţă şi ne bucurăm mult pentru succesul înregistrat. Sanda a convins publicul să o voteze şi în acest an, iar fanii nu au dezamăgit-o! Felicitările noastre se îndreaptă către ea şi îi urăm mult succes!”.

Topul integral poate fi accesat aici.

SHOK.md


APR 23, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII