[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
După ce a lansat piesă nouă, Akord a dat start unei PROVOCĂRI PE ONLINE: ...
Ludmila Bălan E PLINĂ DE ENERGIE! Uite-o cum SE DISTREAZĂ ÎN PISCINĂ ...
A lăsat AVOCATURA și s-a apucat de design vestimentar: „Pasiunea aceasta ...
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...

Olga Buzova mai avea nevoie de timp pentru a ieși PE SCENA DE LA BĂLȚI! Uite ce a făcut Renato Usatîi între timp, cu tinerii de acolo! VIDEO//

Renato Usatîi, primarul municipiului Bălți, a organizat, cu susținerea Fundației sale, un mega concert, de Ziua Studenților, la Bălți. După câteva ore de distracții, pe scenă a ieșit primarul municipiului, el a felicitat studenții și elevii și le-a promis că va face tot posibilul pentru ca ei să poată rămâne acasă și să se implice în dezvoltarea orașului Bălți, dar și a țării, informează SHOK.md.

Înainte să plece de pe scenă, Usatîi a anunțat intrarea interpretei și prezentatoarei tv din Rusia Olga Buzova. Însă așa cum artista a mai avut nevoie de câteva minute de pregătire, primarul a trebuit să mențină atenția publicului.

Usatîi s-a descurcat însă de minune și chiar a dat dovadă de ingeniozitate. Cunoscut pentru pasiunea sa față de muzică, el a fredonat cu publicul la unison versurile melodiei “Самый лучший день” interpretată de Grigorii Leps. În scurt timp, pe scenă și-a făcut apariția îndrăgita cântăreață.

De menționat că, tinerii s-au distrat și pe ritmurile melodiilor interpretate de artiști precum Ionel Istrati, Doinița Gherman, Vanotek, Filatov & Karas. Primarul de Bălți, Renato Usatîi le-a promis elevilor și studenților că o astfel de petrecere grandioasă va fi organizată în fiecare an de Ziua Internațională a Studenților.

Vedeți totul din minutul 12.00:


SHOK.md


NOI 18, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...