[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(INTERVIU) Natalia CIOBANU: „Sunt foarte spontană și mă simt frustrată ...
3 ANI de la lansarea proiectului musical Ethno Republic: „Un proiect ...
Aura, despre DESPĂRȚIRE și O NOUĂ IUBIRE: „Mi-am revenit definitiv. ...
Primul horoscop complet pentru 2020. Săgetătorii îşi găsesc jumătatea ...

Olia Tira – IMPRESII din vacanța în SUA! În cel mai scump club de noapte din Las Vegas a avut parte de O SURPRIZĂ!

Interpreta Olia Tira a fost în vacanţă, timp de 3 săptămâni, în Statele Unite ale Americii şi a rămas impresionată de locurile vizitate, informează SHOK.md.

„În sfârşit, peste 10 ani. Prima Dată am fost în 2009 la „World Championship of Performing Arts” la Los Angeles, de unde am adus 5 medalii de aur şi argint. De data aceasta – am acolo o prietenă bună şi am venit în ospeţie, chiar mulţi prieteni sunt în Sacramento. Am fost şi la radiouri de Sacramento. A fost visul meu demult şi abia acum s-a împlinit. Prietenii mei m-au dus prin diferite locuri, dar foarte mult mi-a plăcut şi Los Angeles, dar am ajuns şi la San Francisco. A fost foarte fain, oraşul ăsta are vibraţii turbate, enorme. Noi am fost peste tot, am fost şi la Vegas – Grand Canyon”, a dezvăluit Olia, în cadrul emisiunii „Prima Oră” de la Prime TV.

 

De asemenea, Olia a avut parte de o surpriză la cel mai scump club de noapte din Las Vegas, dar şi a întâlnit-o pe Celine Dion. „La un club de noapte, care este unul din cele mai scumpe cluburi de noapte, deci acolo este un tablou, la care câteodată scriu cine este prezent – o celebritate. Noi am fost când a jucat Tiesta şi când mă uit este scris „Olia Tira – Welcome to Vegas” şi, după aia, lângă noi a dansat şi Celine Dion”, a spus interpreta pentru sursa citată.  


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de ̅?̅?̅?̅?̅ ̅?̅?̅?̅?̅ (@oliatira) pe

Cristina TOMAC


IUN 17, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...