[ X ]
FRESH
Luis Fonsi a doborât șapte recorduri Guinness cu hitul „Despacito”
Instagram-ul ei e plin de IMAGINI CU MICUȚA! Interpreta Romanița Toma: ...
Modelul Ludmila Racoviță – însărcinată cu AL TREILEA COPIL! FOTO//
EXCLUSIV! Vlada Bernevec se lansează ÎN MUZICĂ? Cât de SEXY e în videoclip! ...

Oportunitate pentru tinerele din Moldova care au cetățenie română: Marele PREMIU e 100 de mii de dolari! DETALII!

O româncă urmează să fie selectată pentru a reprezenta România la Las Vegas, în cadrul competitiei Miss Universe 2017, va avea loc un casting de două zile, la București, în doar câteva zile. La competiție ar putea participa și reprezentantele sexului frumos din Moldova, dacă dețin cetățenie română și întrunesc solicitările necesare.

Potrivit unui comunicat de presă, în acest week-end, pe 20 și 21 octombrie 2017, începând cu ora 11, la Premier Palace Spa Hotel se vor aduna frumoasele din întreaga țară să defileze în rochii elegante de seară, dar și în costume de baie, în încercarea de a convinge juriul că merită șansa de a reprezenta România la competiția internațională Miss Universe din SUA.

Atât fetele familiarizate cu astfel de concursuri, dar și cele care încearcă pentru prima dată emoțiile unei astfel de experiențe, sunt așteptate în Bulevardul Ghencea nr.134, la Premier Palace Spa Hotel, dacă îndeplinesc următoarele condiții: au între 18 și 28 ani și o înălțime minima de 1,65 m. Nu este relevant pentru acest casting dacă au sau nu operații estetice. Este necesar să aibă la ele pantofi cu toc, rochie de seară și costum de baie.

Cele 30 de finaliste selecționate în urma castingului vor participa la Miss Universe România 2017, care va avea loc pe 1 noiembrie 2017.
Aflat la cea de-a 7-a ediție în România, evenimentul se va desfășura în cadrul celui mai grandios și elegant spectacol de beauty organizat vreodată în țara noastră, într-una dintre cele mai glam și elitiste locații din București, Magic Place Events Grant.

„Norocoasa câștigătoare a finalei Miss Universe România 2017 va reprezenta țara la Las Vegas USA, în data de 26 noiembrie 2017, în cadrul celei mai importante competiții de frumusețe din lume, Miss Universe. În fața a peste 500 de milioane de telespectatori din întreagă lume, românca – care va fi desemnată Miss Universe România va avea șansa de a câștiga marele premiu de 100.000 de dolari și de a cuceri inimile lumii întregi” – spune sursa citată.

Iris Mittenaere macheta

SHOK.md


OCT 18, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...