[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan recunoaşte că nu mai formează un cuplu cu George Burcea. ...
Veşti excelente pentru aceste zodii. Ele vor avea noroc din plin în ...
Horoscop 27 februarie 2020. Întâlnire emoţionantă şi o promisiune
Indiciile care ARATĂ tot mai clar că Andra Măruță este ÎNSĂRCINATĂ ...

Pe ultima sută de metri… Carolina Gorun, despre NUNTĂ: „Mie îmi plac tradițiile, vor fi și colaci, și prosoape la nași, și colacul miresei…”

Interpreta Carolina Gorun e pe ultima sută de metri cu pregătirile. În mai puțin de o lună, ea și soțul ei, Anatol Balan, vor juca nunta, informează SHOK.md.

Artista a spus că nunta va avea loc în noiembrie, într-o zi de vineri, pe final de sezon al nunților, astfel încât are timp să-și organizeze evenimentul, dar și colegii de breaslă vor putea veni, pentru că nu vor mai fi așa ocupați. Ea a spus, în cadrul emisiunii „O seară perfectă” de la Pro TV, că admite că ar putea fi mai frig și urât în noiembrie, dar data a fost pusă din motiv că sunt mai liberi atunci.

„Nervi nu tare au fost, sunt moderată. Și soțul foarte bine interacționează cu mine la pregătiri, chiar dacă eu vreau unele idei, dar el îmi zice să nu ne complicăm și, în final, ajungem la acord. Încercăm ambii să organizăm totul, dar uneori ne separăm – chiar și când invităm oaspeții, nu reușim împreună”, a mai spus mireasa, precizând că va fi o nuntă mare.

Totodată, Carolina a spus că-și dorește o nuntă veselă, pentru că asta e cel mai important – lucru știut după 10 ani de lucru în domeniu.Merg pe tradiții, mie îmi plac tradițiile, vor fi și colaci, și prosoape la nași, și colacul miresei… vom merge pe stil tradițional. Știu că lumea vrea mai simplist, să mai scoată din tradiții, dar eu vreau cu tradiții”, a subliniat ea.

Interpreta a spus că Igor Rusu cu orchestra sa va cânta la nuntă, iar de muzica ușoară va fi responsabil Aurel Chirtoacă, ambii fiind preferații artistei, dar și prieteni și colegi. „Tortul a rămas și deja a rămas să ne decidem cine va face foto și video. E un bun prieten de-al meu care știe tot”, a adăugat ea.

Mireasa a mai spus că are emoții și foarte greu adoarme noaptea, pentru că se gândește ce a făcut și ce nu.

SHOK.md amintește: Carolina Gorun și Anatol Balan s-au cununat civil și religios în mai curent. Nași sunt sora ei, Stela, și soțul acesteia.

SHOK.md


OCT 18, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...