[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
AMINTIRI DIN COPILĂRIE! Gabriella Năstas: Seara bunelul ne curăța ...
Dacă ar reveni ÎN COPILĂRIE… Corina Bezdîga-Verlot: „Aş sta în braţele ...
A avut o COPILĂRIE FRUMOASĂ! Gloria Gorceag: „Eram fata de la oraş ...
5 trenduri care vor lua cu asalt străzile vara aceasta

O pereche de PANTALONI DE 30 DE LEI… în 6 ținute diferite! Lilu Ojovan: „Nu e neapărat să porți haine diferite și scumpe ca să fii stilată” FOTO//

Prezentatoarea TV Lilia Ojovan, alias Lilu, a făcut, săptămâna trecută, un „experiment”. A purtat o pereche de pantaloni verzi în 6 ținute diferite și le-a publicat pentru ca să inspire urmăritoarele de pe on-line, informează SHOK.md.

„Am luat de la secondul de la Drochia acești blugi. Am dat 30 de lei?? Și cred ca vânzătoarea și-a făcut cruce ca a scăpat de ei. In timp ce ma gândeam cu ce sa ii asortez – mi-au venit mai multe idei de combinare. Și mi-am zis “ce ar fi dacă ai purta câteva zile la rând aceasta pereche de blugi, in diferite outfituri?”, a scris ea, pe Instagram, în prima zi când i-a purtat.

Ulterior, Lilu a venit cu o precizare: „Nu e neaparat sa porți haine diferite și scumpe ca sa fii stilata. Iar atitudinea -REUSE ♻ REFOLOSEȘTE e foarte necesare in aceasta perioada când industria Fashion a devenit sursa nr 2 de poluare a planetei”.

Vedeți cele 6 outfit-uri create de Lilu:

SHOK.md


APR 17, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...