[ X ]
FRESH
Archie va avea un frăţior! Prinţul Harry şi Meghan Markle se pregătesc ...
Designerul Elena Grosu a devenit MĂMICĂ: „Polina, mulțumim că ne-ai ...
Tany Vander, despre KILOGRAMELE ÎN PLUS: De ce ar trebui să ne acceptăm ...
Andreea Marin a vorbit despre divorțul de Ștefan Bănică Jr. „Se poate ...

O pereche de PANTALONI DE 30 DE LEI… în 6 ținute diferite! Lilu Ojovan: „Nu e neapărat să porți haine diferite și scumpe ca să fii stilată” FOTO//

Prezentatoarea TV Lilia Ojovan, alias Lilu, a făcut, săptămâna trecută, un „experiment”. A purtat o pereche de pantaloni verzi în 6 ținute diferite și le-a publicat pentru ca să inspire urmăritoarele de pe on-line, informează SHOK.md.

„Am luat de la secondul de la Drochia acești blugi. Am dat 30 de lei?? Și cred ca vânzătoarea și-a făcut cruce ca a scăpat de ei. In timp ce ma gândeam cu ce sa ii asortez – mi-au venit mai multe idei de combinare. Și mi-am zis “ce ar fi dacă ai purta câteva zile la rând aceasta pereche de blugi, in diferite outfituri?”, a scris ea, pe Instagram, în prima zi când i-a purtat.

Ulterior, Lilu a venit cu o precizare: „Nu e neaparat sa porți haine diferite și scumpe ca sa fii stilata. Iar atitudinea -REUSE ♻ REFOLOSEȘTE e foarte necesare in aceasta perioada când industria Fashion a devenit sursa nr 2 de poluare a planetei”.

Vedeți cele 6 outfit-uri create de Lilu:

SHOK.md


APR 17, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...