[ X ]
FRESH
A fost dată de gol? La finalul acestui an, Meghan Markle va anunţa ...
La 3 ani de la NUNTĂ, o prezentatoare TV a îmbrăcat, din nou, ROCHIA ...
Lilu și soțul ei au vorbit despre DIVORȚ: „Uneori te ajunge la os”
Kim Kardashian şi Kanye West se despart? Rapperul se mută la Chicago!

PETRECERE în aer liber și multe cadouri! Mariana Mihăilă a dezvăluit „ce MESERIE și-a ales” Marius, la prima aniversare! FOTO//

Interpreta Mariana Mihăilă, la 7 august curent, a celebrat prima aniversare a lui Marius. Cu această ocazie, împreună cu soțul său, au o dat o petrecere în aer liber.

„Petrecerea a fost de suflet, cu familia, nanii de botez, prietenii cei mai apropiaţi. Marius a primit în dar multe jucării, cărţi, lego, hăinuţe, o pereche de sandale ortopedice, pentru că acum învăţăm să facem primii paşi şi naşa a decis să ne facă şi acest cadou util. Mi-au dăruit şi mie foarte multe flori, dar am primit de la matuşa mea şi un set foarte gingaş din argint: un pandativ şi cercei în formă de îngeraşi, nanul Igor Rusu ne-a dăruit şi câteva cântece frumoase şi am dansat cu toţi fericiţi”, a spus Mariana pentru SHOK.md.

Totodată, fericita mămică a spus că a dus cont şi de tradiţii. „Am respectat şi tradiţia „tăierea moțului”, dar şi i-am pus pe tavă mai multe obiecte lui Marius, ca să vedem ce alege şi să ne dăm seama ce profesie va urma în viaţă – a ales un obiect care face parte din meseria arhitectorului Marco Ballerini şi chiar ne-am mirat cu toţii că a ales anume asa ceva. A pus mâna şi pe cheile de la maşină şi pe microfonul meu”, a subliniat interpreta.

Cristina TOMAC

foto: Alex Morgoci


AUG 9, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...