[ X ]
[ X ]
FRESH
Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre relația cu fiica lui, Violeta. „Nu ...
Natalia Barbu l-a arătat PE FIUL LOR, într-o sesiune FOTO de familie: ...
Deși spunea că nu o va face, Dara ȘI-A ARĂTAT IUBITUL: „Frumos băiat, ...
Ascultă NOUA PIESĂ a Diannei Rotaru! E foarte ritmată, în stil LATINO!

PIESĂ NOUĂ, în ajun de Ziua Copiilor! Victoria Lungu: „E biografică, despre copilăria de unde am pornit”

Interpreta Victoria Lungu, în ajun de Ziua Copiilor, a lansat piesă nouă – „Copilărie, unde eşti?”, care e o melodie biografică despre copilărie şi momentele petrecute acasă, informează SHOK.md.

„Mie îmi place să am grijă de tot, să iasă ceva foarte frumos, în special, atunci când este vorba de o melodie biografică, pentru că aici e despre acea copilărie de unde am pornit cu toţii. De un an de zile o coc în suflet, e o melodie pe care mi-a compus-o Viorel Mahu. Doar că, acum textul, în premieră, e cu Gloria Gorceag, Radu Duminică, care îmi cunoaşte atuurile şi ştie ce-mi place, doar că aşteptam această zi.

Eu cred că, fiecare din noi ne dăm seama cât de repede a trecut această copilărie. Copilăria, care, de fapt, a pus acea sămânţă a dragostei, copilăria în care ţi-e dor de acele clipe când mama îţi spunea poveşti, când nu aveai atâtea griji. Şi toate aceste lucruri pe care eu le cânt în melodie, am zis să le fac să fie din suflet. E un pic dansantă, pentru că acei care o ascultă să se întoarcă cu dragoste în copilărie”, a spus Victoria, în cadrul emisiunii „Vorbe Bune cu Lilu” de la Canal 2.

Cristina TOMAC


MAI 31, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...