[ X ]
[ X ]
FRESH
Vedetele care nu mai au voie să lucreze împreună
De ce pe timp de pandemie te îndrăgostești mai repede și poți chiar ...
Horoscop 29 mai 2020. Planuri de viitor şi o decizie finală în dragoste
Blestemul Contagion? Şi Marion Cotillard, un alt star din acest film, ...

Președintele Dodon O VA SUSȚINE pe Emily Istrate într-un proiect internațional. E vorba despre o colaborare cu o renumită companie din Los Angeles! FOTO//

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a decis să o susțină pe Emily Istrate, tânăra interpretă de 15 ani din Moldova, care a cucerit ucrainenii și românii cu vocea sa în concursurile „Golos Deti”, „Next star”, și alte festivaluri internaționale, ocupând locuri de frunte, pentru a participa la un proiect internațional. Anunțul a fost făcut public de oficial, informează SHOK.md.

La solicitarea familiei Istrate, am decis să susțin această domnișoară talentată, în vederea participării la un proiect de promovare pe piața internațională a tinerilor talente din fostele țări CSI. Este vorba despre o colaborare între Emily Istrate și renumita companie a cunoscutului producător și compozitor de cîntece ,,2220 Record LLC by Bryan Todd” din Los Angeles, care a lansat mari nume pe piața muzicală internațională. Colaborarea presupune înregistrarea unui album de debut, înscrierea propriilor single-uri, semnate de Bryan Todd, promovarea în Top Pop 40 Award, Radiouri, Radio BBC, TV etc.”, a comunicat șeful statului, pe Facebook, subliniind că promovarea tinerelor talente este o prioritate pentru instituția prezidențială.

„Am urat domnișoarei Emily succes în realizarea acestor planuri ambițioase și în promovarea imaginii țării noastre peste hotare”, a adăugat Dodon.

SHOK.md


OCT 18, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...