[ X ]
[ X ]
FRESH
Valentin Uzun a devenit TATĂ A TREIA OARĂ: „Avem un băieţel micuţ, ...
Andreea Marin, despre viața de familie alături de iubitul ei: ”Nu ...
Un RENUMIT BUCĂTAR FRANCEZ vine la Chișinău și va pregăti un MENIU ...
Președintele, despre FRACUL afișat în Japonia: „Am purtat a doua oară ...

Președintele Dodon O VA SUSȚINE pe Emily Istrate într-un proiect internațional. E vorba despre o colaborare cu o renumită companie din Los Angeles! FOTO//

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a decis să o susțină pe Emily Istrate, tânăra interpretă de 15 ani din Moldova, care a cucerit ucrainenii și românii cu vocea sa în concursurile „Golos Deti”, „Next star”, și alte festivaluri internaționale, ocupând locuri de frunte, pentru a participa la un proiect internațional. Anunțul a fost făcut public de oficial, informează SHOK.md.

La solicitarea familiei Istrate, am decis să susțin această domnișoară talentată, în vederea participării la un proiect de promovare pe piața internațională a tinerilor talente din fostele țări CSI. Este vorba despre o colaborare între Emily Istrate și renumita companie a cunoscutului producător și compozitor de cîntece ,,2220 Record LLC by Bryan Todd” din Los Angeles, care a lansat mari nume pe piața muzicală internațională. Colaborarea presupune înregistrarea unui album de debut, înscrierea propriilor single-uri, semnate de Bryan Todd, promovarea în Top Pop 40 Award, Radiouri, Radio BBC, TV etc.”, a comunicat șeful statului, pe Facebook, subliniind că promovarea tinerelor talente este o prioritate pentru instituția prezidențială.

„Am urat domnișoarei Emily succes în realizarea acestor planuri ambițioase și în promovarea imaginii țării noastre peste hotare”, a adăugat Dodon.

SHOK.md


OCT 18, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...