[ X ]
FRESH
A fost dată de gol? La finalul acestui an, Meghan Markle va anunţa ...
La 3 ani de la NUNTĂ, o prezentatoare TV a îmbrăcat, din nou, ROCHIA ...
Lilu și soțul ei au vorbit despre DIVORȚ: „Uneori te ajunge la os”
Kim Kardashian şi Kanye West se despart? Rapperul se mută la Chicago!

PRIMUL ei CONCURS de frumusețe! O studentă din Moldova s-a ales cu un TITLU de MISS în România! FOTO//

Mihaela Ivașchevici are 21 de ani, este studentă la Facultatea de Jurnalism la ULIM, iar, recent, participat la primul ei concurs de frumusețe – Miss Universitas by FashionTV, care i-a adus și un titlu frumos – „MISS F TELEGENIC UNIVERSITAS”.

Pentru SHOK.md, ea a dezvăluit că, deși a avut mai multe propuneri de a participa la concursuri de acest gen, Miss Universitas by FashionTV este prima competiție în cadrul căreia a participat. „Au fost 30 de participante – 22 de românce și 8 moldovence. Am avut un program lejer și doar o zi pentru repetiții”, a spus finalista competiției.

Mihaela Ivașchevici, pentru că a ajuns în finala Miss Universitas din 16 martie curent, va avea parte de un weekend gratuit în sezonul estival în stațiunea Mamaia, va participa la evenimentele Fashiontv Summer Festival din Mamaia din aceasta vară și va realiza o ședință foto profesională alături de echipa FashionTV.

SHOK.md precizează: Miss Universitas by Fashiontv este cel mai important eveniment ce promovează frumusețea, inteligența și personalitatea studentelor din Romania și Republica Moldova. Evenimentul ce a avut loc vineri, 16 martie, la ora 22.00, în Club Princess din București, a celebrat centenarul Marii Uniri, omagiind istoria universităților din România. La eveniment au participat 30 de concurente selectate din România și Republica Moldova, iar frumusețea lor a fost răsplătită cu ținute și accesorii fashion, tratamente cosmetice sau dentare, produse cosmetice, vouchere de cumpărături, călătorii la New York, Hong Kong, Paris, Londra sau Milano pentru evenimentele Fashiontv, weekenduri all inclusive la mare sau cursuri de formare în marketing online.

SHOK.md


MAR 21, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...