[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Kanye West nu mai suportă ținutele sexy ale soției lui, Kim Kardashian
Împlinește 80 DE ANI! Andrei Năstase: „Pentru mine, Mama este icoana ...
La 1 AN DE CĂSNICIE, Kătălina Rusu – SURPRINSĂ de soțul său! Artista, ...
Rețetă transmisă DIN TATĂ-N FIU! Gheorghe Cavcaliuc: „Pentru un bărbat ...

VESTE PROASTĂ pentru fanii trupei LUME! Irina Kovalsky: „Nu vă puteți imagina starea de șoc în care am fost câteva zile. Încă nu-mi pot reveni”

Veste proastă pentru fanii trupei LUME. Irina Kovalsky a făcut o dezvăluire, pe rețelele de socializare, și anume faptul că laptop-ul, în care se aflau mai multe imagini pentru viitoarele clipuri, a fost furat, astfel că formația acum nu mai are ce lansa, informează SHOK.md.

„Un pic cam tristă e noutatea pentru fanii trupei noastre LUME. Am decis să vă răspund la întrebările voastre despre clipuri, îndeosebi despre cel pentru piesa „Alexandra”, la filmările căruia au venit oameni din toate colțurile țării la Bălți. A fost o problemă de montaj și era necesară multă muncă grafică, și avea nevoie de mult timp. În paralel, noi am mers la Odessa și am filmat clipuri pentru două piese – „Arestată” și „Пирамида”! Clipurile erau în proces de montare și tot materialul video era la băieți în computer. Dar așa s-a întâmplată că în studio au fost hoții și acel laptop – tot, cu clipurile noastre.

Nu o să credeți în ce stare de șoc am fost câteva zile, nu-mi puteam reveni. Dar nimeni nu e protejat de așa ceva! De atunci au trecut aproape 3 luni, scriu asta și sufăr din nou! Cine știe poate e mai bine? Deși nu, nu cred așa)) mă amăgesc. Îmi pare său de timpul pierdut, de idei, timp, putere. Dar mai am o mică speranță că poate se vor găsi imaginile! Încă nu-mi vine să cred”, a scris ea, întrebându-și fanii dacă să mai aștepte sau să filmeze clipurile din nou.

SHOK.md


MAR 14, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...