[ X ]
[ X ]
FRESH
Lidia Buble, despre izolarea cu Răzvan Simion pe timpul pandemiei: ...
Stă acasă, dar… desfășoară ANTRENAMENTE ON-LINE! Dinu Dabija: „Scopurile ...
Vrea SĂ STUDIEZE NEUROGRAFIA împreună cu fiul! Dana Markitan: „Suntem ...
Bruce Willis, în carantină cu fosta nevastă, Demi Moore?

Producătorul, despre SCANDALUL dintre Verhovețchi și Taburcean: „Piesele pe care le-am făcut - am tot dreptul să le interzic. Sper că postarea va dispărea, altfel…”

Interpreta Alexandrina Verhovețchi, ieri, a lansat acuzații în adresa interpretei Lia Taburcean că i-a cântat piesa „Iară”, fără a-i cere acordul, iar producătorul Vitalie Catană a venit cu o reacţie şi a explicat mai multe detalii despre aceasta.

„Despre colaborarea cu Alexandrina, care, datorită Liei, a ajuns în studiou. Toţi cântă cover-uri. Când a început să ia amploare ce cântă Lia, atunci s-au terminat toate comentariile că ea cântă ţărăneşte. Pe urmă, când au încercat alţii, pentru că au văzut că este succes, hai să încercăm şi noi, nu vreau să dau nume la toţi oamenii, pe urmă sunau şi mă întrebau cât ar costa un cântec – vreau ca la Lia.

Lucrează mai mulţi la o piesă. Pe viitor o să aleg mai cu atenţie oamenii care păşesc în studio. Tare îmi pare rău că oamenii vrei să-i ajuţi, să le faci o piesă să ridice de exemplu 3 milioane de vizualizări, ei nu înţeleg o lecţie – respectul şi nu da cu piciorul în omul care te-a ajutat să faci primul pas, şi să încerci a te ridica pe seama altcuiva.

Ce ţine de drepturi de autor – între mine şi Alexandrina nu există nici un contract încheiat în care eu cedez drepturile de autor exclusive, în care îmi oblig să respect anumite puncte şi ce ţine de un contract de drepturi. Titularul de drept asupra pieselor la Alexandrina, inclusiv la toţi oamenii care au lucrat cu mine, şi le-am compus piesa cap coadă şi nu doar… la noi nimeni nu face contract de autor atunci când vine şi te roagă să-i faci un cântec.

Când Alexandrina a scos prima piesa „Iară”, Lia a cerut-o, Alexandrina nu a dat-o că e nouă. Lia se pregătea de concert în Irlanda şi mă roagă să vorbesc cu ea ca să-mi dea instrumentalul şi nu-i împotrivă să cânt piesa, eu asta am făcut. Alexandrina neagă în totalmente că aşa a fost, că eu am sunat, am întrebat.

Ştiţi ce se face – chestia e că eu întreb, aduc la cunoştinţă pentru toţi că eu nu am de ce să fac lucrul ista, pentru că titularul dreptului de autor aparţin mie.

Piesele pe care le-am făcut eu, am tot dreptul să le interzic. Eu sper că postarea dată a Alexandrinei şi tot ce a fost scris acolo va dispărea, pentru că, altfel, vor dispărea foarte uşor şi cele 3 milioane inclusiv cu tot cu clip şi tot ce este acolo de pe canale video. Îmi pare rău că s-a ajuns la aşa detalii şi situaţii. Eu vreau să aveti respect faţă de munca oamenilor”, a spus Vitalie, într-un Live pe Facebook.

Cristina TOMAC


APR 26, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...