[ X ]
[ X ]
FRESH
Planifică ȘI AL PATRULEA COPIL? Irina Kovalsky: „Soțul mereu și-a ...
VERSACE SAU ARMANI?! Emilian Crețu: „Mi-aş permite, dar pentru ce ...
Beyonce: „Sarcina pierdută m-a învăţat cum să fac faţă durerii şi ...
ACEEAȘI FUSTĂ – două ținute! Uite cum a purtat-o bloggerița Cristina ...

PUI de ARTIST! A urcat în scenă la doar 2 ANI! FOTO//

În cadrul spectacolului „Dorul Basarabiei” de la Sala Palatului din București, alături de artistul Ion Paladi a urcat în scenă și fiul său, Lucian, care are doar 2 anișori.

În cadrul emisiunii „O seară perfectă”, Ion Paladi a povestit că, aceasta va rămâne o experiență de neuitat pentru fiul său.

„De când Moș Crăciun i-a adus vioară, anul trecut, Lucian cântă în fiecare zi. Se simțea foarte liber în scenă. L-am luat la repetiții să văd cum se comportă pe scenă și toată repetiția a stat pe scenă nu vroia să se dea jos. Credeam că până la spectacol va fi obosit și va merge la culcare, dar nu a fost așa. De la deschiderea spectacolului, Veronica nu-l putea ține, fiindcă el vroia în scenă. După ce a urcat în scenă, nu vroia să coboare, ci dorea să cânte alături de maestrul Botgros și orchestra „Lăutarii”. Cred că va rămâne cea mai frumoasă amintire pentru Lucian”, a declarat interpretul.

Întrebat dacă își dorește ca Lucian să-i calce pe urme nanului său, maestrul Nicolae Botgros, Ion Paladi a precizat: „E devreme să spun acest lucru. Chiar dacă în fiecare zi exersează la vioară, nu știu dacă va dori să devină viorist, fiindcă știți cum sunt copiii”.

download-17

SHOK.md


NOI 30, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...