[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
E sexy şi în rochie lungă, şi în lenjerie intimă! Rihanna şi-a arătat ...
Bloggeriță – ENERVATĂ RĂU: Cu 5️ ore înainte de zbor, ne-au anunțat ...
Urma SĂ REVINĂ ÎN SUA! Irina Madan: „Ajunsă la aeroport, surpriză! ...
S-a aflat cine a fost primul iubit al Andrei Măruță! Fabio Niță călătorește ...

Radu și Ana Sîrbu - de peste 14 ani, la București. Vezi CE s-ar SCHIMBA dacă ar putea da timpul înapoi!

Cuplul de artiști Radu și Ana Sîrbu s-au mutat cu traiul la București, în urmă cu 14 ani, dar nu regretă alegerea făcută.

Solicitată de SHOK.md, interpreta ne-a comunicat că, între timp a îndrăgit România – la fel de mult ca și Moldova, însă ne-a mărturisit ce probleme au întâmpinat la început.

„Noi ne-am mutat la București foarte tineri. Radu era în perioada O-Zone, fiind foarte cunoscut și foarte bine primit oriunde mergea, deși obsesia domnișoarelor în perioada aceea era un pic sufocantă, nu ne deranja atât de rău. Nu am avut probleme de adaptare, poate doar dorul de casă a fost o perioadă destul de apăsător și veneam din două în două săptămâni la părinți și prieteni. Mai târziu au apărut copiii, grădinița, școala, casa noastră de producție, artiștii cu care colaborăm, biroul, studioul și fără să ne dăm seama am început să mergem din ce în ce mai puțin acasă și să vină din ce în ce mai mult părinții la noi. Nu prea facem mare diferență între cele două țări, le iubim la fel de mult și la fiecare vedem și punctele slabe, dar și cele forte”, a declarat Ana.

Ba cu atât mai mult, dacă ar putea întoarce timpul, ar alege la fel, orașul București, însă Ana nu a exclus posibilitatea de a începe viața de la zero și-ntr-o altă țară. „Dacă aș întoarce timpul înapoi, probabil, aș fi făcut aceeași alegere. Până la urmă, astăzi sunt ceea ce sunt datorită alegerilor făcute ieri…Adevărul e că încă nu am văzut Parisul și dacă merg și mă îndrăgostesc sunt îndeajuns de curajoasă să-mi schimb viața radical într-o secundă :)”, a menționat ea.

 Natalia MORARU 


OCT 19, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...