[ X ]
[ X ]
FRESH
Recunoaște UN MARE NEAJUNS! Adrian Ursu: Am început să primesc plăcere ...
Zile STRESANTE, după ce Amelia s-a ales CU FEBRĂ! Ana Cernicova: Foarte ...
În sfârșit! Gina Pistol și Smiley, primele declarații despre povestea ...
Acest VIDEO a devenit VIRAL! Ionel Istrati A PROVOCAT mai multe vedete ...

Radu Sîrbu și soția fac bani împreună, dar ies scântei: "Ne certăm foarte tare"

Radu Sîrbu și soția lui, Ana, formează un cuplu atât în viața personală, cât și cea profesională. Cântă împreună și produc muzică atât pentru ei, cât și pentru alți artiști, o afacere bănoasă de altfel, dar care le aduce destule dispute în familie.

Cei doi sunt împreună de 20 de ani, dintre care 17 de căsătorie și au împreună 3 copii: Anastasia Dalia, Eva Maria și mezinul David Nicholas. Armonia cuplului este tulburată însă de discuțiile iscate în scop profesional. Cum e să lucreze împreună? „Vai de capul meu! Foarte greu și uneori chiar dificil. Și uneori ajungem să ne certăm de la lucrul acesta”, ne-a spus cu sinceritate Radu Sîrbu.

Da, ne certăm foarte tare. Ne contrazicem foarte mult pe muzică, mai mult decât pe orice altceva, pentru că el are o viziune de producător și eu de compozitor”, a adăugat soția lui.

Și totuși, se pare că artistul s-a obișnuit cu acest stil de muncă. „Suntem diferiți din punctul acesta de vedere și cred că acesta este și rețeta succesului nostru cu colaborările pe care le-am avut până acum”, este convins Radu.

Până la urmă, cei doi ajung la un numitor comun, mai ales că la mijloc sunt destui bani.

Avem ceva piese împreună. Ideea este că ne concentrăm foarte mult și pe artiștii internaționali, pentru că e o piață mai mare, mai largă și oferă alte oportunități”, a precizat Ana.

Radu Sîrbu și Ana reinvestesc o parte din câștiguri în muzică, în familie și, de ceva vreme, vor să își schimbe locuința. „Acum cred că o să investim într-o casă, dacă o să o găsim. Noi avem niște proprietăți în centrul Bucureștiului, dar ne dorim ceva mai mare. Trei dormitoare au devenit puține, ne-ar mai trebui vreo două”, ne-a spus Ana.

Planul lor este să aducă mai aproape de noul domiciliu  și pe cele două bunice, care să îi ajute la creșterea celor 3 copii.

sirbu

libertatea.ro


DEC 16, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...