[ X ]
[ X ]
FRESH
NU ARE MAȘINĂ! Svetlana Sainsus: Cred că nici nu voi avea, dar îmi ...
Diana Grigor S-A DEZGOLIT a doua oară: Prima dată, 8 ani în urmă, ...
Adrian Ursu a dezvăluit CUM A CUCERIT-O pe Irina Negară: „În acea ...
Andreea Marin și iubitul ei, primul interviu împreună. Cum e vedeta ...

Reprezentanta Moldovei la Eurovision merge la Tel Aviv, grație SUSȚINERII FINACIARE a președintelui Partidului ȘOR!

Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision Song Contest 2019, Anna Odobescu și echipa sa merge la Tel Aviv, Israel, grație susținerii financiare a președintelui Partidului Politic „ȘOR”, Ilan Șor. Ana Odobescu, și producătorul Alexandr Vdovicenco, soțul său, au declarat despre asta, astăzi, într-o conferință de presă, informează SHOK.md.

Ana Odobescu a povestit că din cauza problemelor financiare, s-a adresat președintelui țării, Igor Dodon, care a refuzat să ajute reprezentarea Moldovei la acest concurs internațional.

Ulterior, reprezentanții Moldovei s-au adresat lui Ilan Șor, care a acceptat să susțină echipa națională. „Din cauza lipsei banilor, exista riscul major ca Moldova să nu participe în acest concurs. Ne-am adresat după ajutor conducerii țării, însă ne-au refuzat și am fost nevoiți să ne adresăm la Orhei, Partidului ”ȘOR” și le mulțumim enorm că ne-au ajutat. S-a implicat personal Ilan Șor căruia îi mulțumim și îl susținem mult. Grație lui, Ana merge în acest concert. Este omul care se ține de cuvânt”, a menționat Alexandr Vdoviceno, adăugând că au contribuit financiar și Vadim Krasnoselski – liderul transnistrean, compania „Maurt” și alții.

De menționat că, în acest an, concursul Eurovision va începe în data de 14 mai și se va desfășura în orașul Tel-Aviv, Israel. Anna va evolua în a doua semifinală, cea din 18 mai 2019.

SHOK.md


MAI 2, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...