[ X ]
[ X ]
FRESH
Cătălin Măruţă a împlinit 42 de ani. Andra i-a transmis un mesaj emoţionant ...
BAT CLOPOTE DE NUNTĂ? Un model și-a întrebat iubitul CÂND SE CĂSĂTORESC, ...
Un videoclip de-al său A DEPĂȘIT 10 MILIOANE DE VIZUALIZĂRI, în mai ...
Cristina Gheiceanu, ÎNTR-O NOUĂ ESCAPADĂ: „Adela nu mai vrea să stea ...

Roman Burlaca și Victoria - „Eroina”, S-AU DESPĂRȚIT? Uite ce DECLARAȚII a făcut regizorul despre relații, femei și viitoarea sa soție!

Regizorul Roman Burlaca și actrița Victoria, care a jucat rolul central în clipul „Eroina” al trupei Carla’s Dreams au surprins în vara lui 2016, când relația lor a fost confirmată oficial. Totuși, nu prea mai este clar dacă ei mai formează un cuplu, informează SHOK.md.

De câteva luni cei doi nu mai publică fotografii împreună, iar cele vechi au fost șterse. Ultimele imagini publice fiind cele din aprilie 2017, când cuplul, alături de alte cupluri, a mers în vacanță în Thailanda.

În cadrul interviului „Într-un cuvânt” de la Prime TV, Roman Burlaca a fost întrebat dacă are o iubită acum, însă el nu a dat un răspuns clar. „Eu am avut și am mereu o muză”, a spus regizorul, însă a lăsat să se înțeleagă că încă nu a întâlnit-o pe aleasa sa. „Cred că relația în cuplu se bazează pe o rezonanță energetică – atunci când întâlnești omul, îl simți. Eu nu caut, eu cred că lucrurile se aranjează de la sine. Eu simt atenție din partea sexului feminin, însă eu nu vreau să fiu privit ca Roman Burlaca – cel care face videoclipuri pentru Carlas Dream’s sau Roman care face niște bani, dar eu vreau să privească omul Roman Burlaca și cea care va face asta, probabil, va fi soția mea”, a dezvăluit el.

Roman a mai spus că el nu e un „cadou” pentru o femeie. „Sunt neinteresant, iresponsabil. Eu dedic timpul job-ului și nu acord suficientă atenție relației, dar când o fac – o fac cu sufletul. Chiar nu sunt un cadou momentan și chiar nu e ușor”, a spus el.

Tânărul a mai spus că la o femeie apreciază, în primul rând, manierele. „O femeie-lady, o femeie de clasă se vede de departe, chiar dacă poate nu e cel mai bine îmbrăcată sau chiar dacă nu va zice nimic – o poți observa”, a menționat Roman.

SHOK.md


IAN 29, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...