[ X ]
[ X ]
FRESH
Kim Kardashian a ajuns la ţară! Din luxosul LA în prăfuitul Wyoming, ...
A îmbrăcat ROCHIA DE MIREASĂ! Dana Rogovski: „Emoții de nedescris ...
Katy Rain a lansat piesa „GOOD LUCK”: „Nu trebuie să ne pese ce zic ...
TREI GENERAȚII, într-o postură inedită: Cătălina Carauș, mama și bunica ...

Roșcată cu ochi albaștri! Uite cum arată MODELUL din Moldova care a defilat pentru brandul Gucci la Milan Fashion Week 2018!VIDEO&FOTO//

Modelul Katea Gramma a trăit, probabil, cea mai tare experiență de până acum – în luna februarie ea a defilat pe podium pentru celebrul brand Gucci, în cadrul Săptămâna Modei la Milano, Italia, informează SHOK.md.

Katea este originară din Dondușeni, ea are 21 de ani, 1,80 m înălțime, este roșcată și are ochi albaștri. Modelul a dezvăluit, pentru www.instyle.md, că nu s-a gândit vreodată să facă modelling. „Nu m-am gândit să devin model, nu mă consideram frumoasă. Dar viața avea alte planuri și altă opinie”, a declarat ea.

Potrivit sursei citate, imaginile realizate de fotografa Maria Chi, care a observat frumusețea și unicitatea modelului, au atras atenția și foarte rapid a primit un contract de la cea mai bună agenție de modelling potrivit ELLE – Romania Attitude Models. „M-a sunat cunoscuta fotografă Maria Chi, m-a fotografia și a doua zi contractul cu agenția deja era în mâinile mele. M-a sunt directorul agenției, care m-a convins să am încredere în sine și că am multe perspective în domeniu”, a povestit Katea, adăugând că, grație legăturilor agenției, în ianuarie a zburat la Roma, la castingul Gucci.

Katea a mărturisit că, în timpul defilării, și-a creat o formulă ideală de liniște. „Am avut noroc, încălțăminte era comodă, de asta frica de a cădea nu persista. Unicul lucru care mă speria era posibilitatea de a mă pierde și de a mă întoarce nu la ușa mea, distrugând armonia show-ului. Dar am făcut față și, intrând în culise, am spus „I did it”. M-au îmbrățișat din toate părțile. Cred că, asta a fost fericire absolută”, a dezvăluit modelul.

SHOK.md


MAR 29, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...