[ X ]
FRESH
Antonia, despre o nouă sarcină: „Apare și al patrulea”
Marianna Petrenko a dezvăluit CUM A AJUNS să facă vlogging: „Am înregistrat ...
Admite O CARIERĂ ÎN POLITICĂ? Alina Alexei a spus-o!
Anatol Melnic, despre AL DOILEA COPIL: „Când am născut-o pe Kamelia, ...

S-A BRONZAT de această dată! Karizma: „Ce face o fată bălaie care se arde ușor la soare din prima zi și următoarele zile le petrece în umbră?” FOTO//

Interpreta Karizma se arde ușor la soare și cu mare greu ajunge să fie bronzată bine, pentru că trebuie să stea mai mult la umbră, informează SHOK.md.

Revenită recent din vacanță cu familia, Karizma a dezvăluit mai multe detalii despre modul în care se bronzează și, totodată, a spus că a apelat la un ulei special pentru ca bronzul să se „lipească” bine și i-a reușit.

„Ce face o fata balaie care arde usor la soare din prima zi si urmatoarele zile le petrece in umbra si dupa care ii raman putine zile sa obtina tenul dorit? Corect! Cauta solutii pentru a se bronza macar in ultimele zile ca lumea! Chin si jale cu bronzul de cand ma stiu pentru ca dupa toate chinurile de a incerca sa ma bronzez frumos ajung acasa si aud “Da nu prea te-ai bronzat! Nu se vede ca ai fost la mare!” 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Si apropo eu asta auzeam inainte de Daria, cand tot ce faceam era sa stau cu o carte pe plaja si doar ma intorceam de pe o parte pe alta! Ce face o fata balaie care arde usor la soare din prima zi si urmatoarele zile le petrece in umbra si dupa care ii raman putine zile sa obtina tenul dorit? Corect! Cauta solutii pentru a se bronza macar in ultimele zile ca lumea! Chin si jale cu bronzul de cand ma stiu pentru ca dupa toate chinurile de a incerca sa ma bronzez frumos ajung acasa si aud “Da nu prea te-ai bronzat! Nu se vede ca ai fost la mare!” 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Si apropo eu asta auzeam inainte de Daria, cand tot ce faceam era sa stau cu o carte pe plaja si doar ma intorceam de pe o parte pe alta!”, a mărturisit artista.

De asemenea, ea a precizat că se întâmplă să facă și alergie de la soare în combinație cu cremele pentru bronz.

SHOK.md


IUL 19, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...