[ X ]
[ X ]
FRESH
Trupa 7 KLASE a venit, ieri, cu un mesaj PLIN DE DURERE: „Trăim o ...
Stilista Xenia Bugneac A RĂSCOLIT ARHIVA: „Am un singur regret, aveam ...
„ERAM FERICIȚI, DAR NU ȘTIAM!” Natalia Gordienko: „Acum, când multe ...
DEZINFECTEAZĂ FRUCTELE ȘI LEGUMELE! Prezentatoare TV: „Deja mi-e frică ...

S-A CERTAT cu producătorul și el i-a retras piesa? Diana Brescan spune DE CE a renunțat să participe la selecția națională Eurovision 2020!

Interpreta Diana Brescan s-a retras din selecţia naţională Eurovision Song Contest 2020. Ea nu s-a prezentat la etapa de audieri și iată că a dezvăluit motivul, informează SHOK.md.

Deși se zvonea că s-ar fi certat cu producătorul ei, Anton Ragoza, care i-ar fi retras piesa din concurs, artista spune că motivul e altul.

Da, până la urmă m-am retras de la Eurovision. În primul rând, pentru că am avut nişte probleme cu vocea şi nu am putut să particip. De aceea, am hotărât să mă retrag, dar nu este exclus anul viitor, anul mai viitor. Că eu am spus, până nu particip la Eurovision – nu mă las. La probele live nu am mai fost. S-a auzit ca şi cum mi-ar fi retras piesa – nu este adevărat. Am avut probleme cu vocea…”, a spus Diana, în cadrul emisiunii „Telemagazin” de la Canal 2.

Totodată, ea a spus că, recent, colaborarea ei cu Anton Ragoza s-a încheiat, pentru că aveau contract pentru câteva piese, dar sunt în relații bune.

Cristina TOMAC


FEB 19, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...