[ X ]
[ X ]
FRESH
Kylie Jenner, cel mai tânăr miliardar din lume în topul Forbes
6 zodii predispuse să fie mincinoase patologice
Horoscop 10 aprilie 2020. Dragostea trece prin ziduri
Simona Halep duce dorul vacanţelor cu iubitul. Ipostază emoţionantă ...

S-au cunoscut 2 ANI ÎN URMĂ! Sasha Lopez: „Nu-mi venea sa cred. De trei ori în aceeași zi nu mai e o coincidență. Universul a vrut să ne cunoaștem”

Dj-ul Sasha Lopez și soția sa, Xenia, la 11 februarie curent, au marcat 2 ani de când au făcut cunoștință, informează SHOK.md.

Cu această ocazie, Sasha și-a amintit cum s-au cunoscut, întâlnindu-se în aceeași zi de trei ori.

Acum doi ani, pentru prima oara o vedeam intr-o benzinarie. Vorbea la telefon. Mi-am dat seama din discutie ca era prima ei zi in Bucuresti. Am plecat in treaba mea… In aceeasi zi, un pic mai tarziu, eram la mall. Plateam ceva la casa. Intra din nou ea. Coincidenta zic!

– Buna, ma numesc Xenia. Tu nu ma cunosti, eu da!

Exact cum ziceam, era prima ei zi in Bucuresti si isi amenaja apartamentul. Am schimbat cateva vorbe, I-am urat bun venit si multa bafta! Am plecat.

Si din nou in aceeasi zi, spre seara, ma suna un amic din Chisinau: – Serge, o prietena de-a mea s-a mutat la Bucuresti. Nu prea stie multa lume acolo. Ai putea te rog s-o scoti la o cafea si sa-i mai arati pe ici colo cum sta treaba? O cheama Xenia

Nu-mi venea sa cred. De trei ori in aceeasi zi nu mai e o coincidenta. Universul a vrut sa ne cunoastem!!!”, a povestit Sasha, pe Instagram.

SHOK.md amintește: Sasha și soția sa au dezvăluit anterior că vreo jumătate de an au fost buni prieteni, iar apoi au devenit iubiți, iar la scurt timp s-au logodit. Ei au jucat nunta în august 2019, iar în decembrie 2019 au devenit părinții unei fetițe – Ama.

SHOK.md


FEB 25, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...