[ X ]
[ X ]
FRESH
Kate Middleton, o nouă apariție de senzație. E răvășitoare și a strălucit ...
Valeria Lungu a lansat PIESĂ NOUĂ: „Țin enorm de mult la ea”
Și-a arătat burtica și a spus CUM SE MENȚINE! Tany Vander: „De câteva ...
Ce seamănă fiica Umei Thurman cu mama ei! Maya îi calcă pe urme actriţei

Să fie vorba despre Adriana Bîtcă? Emilian Crețu: „Marea mea dezamăgire a fost o femeie. Am investit foarte mult”

Actorul Emilian Crețu a mărturisit că a fost extrem de dezamăgit de o femeie, care i-a fost prietenă foarte bună și de la care nu s-a așteptat la o astfel de întorsătură în relația lor de prietenie, informează SHOK.md.

„MAREA MEA DEZAMĂGIRE A FOST O… FEMEIE. O femeie în care am investit foarte mult, care pentru mine însemna mult. Nu vreau să dau nume. Am mers împreună și în turnee și am ținut cu dinții ca ea să meargă cu mine și să fie văzută, cunoscută. Am vrut să o ajut și am făcut asta din suflet. Am amestecat prietenia cu munca. Totuși, într-o zi ea a luat și m-a fu**t. Acesta e unicul om de la care eu nu m-am așteptat la asta. Într-o relație de prietenie eu dau tot”, a spus actorul, în cadrul interviului din RED by RC.

SHOK.md amintește: Emilian Crețu și Adriana Bîtcă au fost colegi de teatru. Ulterior, Adriana a devenit colega de televiziune a lui Emilian Crețu la „Dora Show”. De asemenea, Adriana l-a însoțit în numeroase turnee peste hotare. La un moment dat chiar se specula că ei ar fi iubiți, iar ei au făcut jocul pentru ochii publicului, însă, în cele din urmă, au spus că nu au format și nu formează un cuplu. Adriana Bîtcă, în iulie 2018, și-a anunțat plecarea de la emisiune, dar și din țară, însă așa și nu a mai plecat. Ea își continuă activitatea în Moldova, moderând o emisiune on-line despre călătorii.

SHOK.md


APR 7, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...