[ X ]
[ X ]
FRESH
Ofițer de presă – DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre silueta sa: „Aceasta ...
3 ANI DE CÂND S-A DESPĂRȚIT de Veaceslav Ceban! Aura: „Într-o clipă…viața ...
Kylie Jenner, cel mai tânăr miliardar din lume în topul Forbes
6 zodii predispuse să fie mincinoase patologice

Să reprezinte țara la Eurovision e VISUL EI DIN COPILĂRIE! Natalia Gordienko: „Eu chiar am ce spune și ce arăta”

Chiar dacă 14 ani în urmă a participat la Eurovision alături de Arsenium. Ea, îşi doreşte foarte mult să ajungă din nou acolo, iar motivul ar fi – „un vis din copilărie”. Este vorba despre Natalia Gordienko, iar pe pagina sa de Facebook a dezvăluit despre aceasta, informează SHOK.md.

„Totul este mai simplu decât pare – un vis din copilărie. Imaginați-vă cum o fetiță pe nume Natașa urmărește acest concurs la televizor în fiecare an. Descarcă melodiile tuturor participanților, examinează toate detaliile costumelor vedetelor.

În 2007 chiar mi-am croit exact același costum ca al Tinei Karol la prestația ei din 2006. Apoi am ajuns pe scena Eurovision în duet cu Arsenium şi acum retrăiesc acel sentiment, când mâinile și genunchii îmi tremurau înainte de a ieși pe scenă, dar conștientizarea faptului că reprezint țara mea mi-a dat încredere în sine. Amploarea concursului uimește și îți taie răsuflarea.

Cred că fiecare artist ar trebui să participe la Eurovision, deoarece este o testare și, în același timp, un prag spre avansare. Eurovision 2006 m-a ajutat foarte mult în acest sens. După concurs, plimbându-mă adesea prin Chișinău, trecătorii strigau din urma mea „Loca-loca”. De fapt, „loca” înseamnă nebună, dar nu mă deranja Condițiile concursului se schimbă și acesta devine din ce în ce mai greu.

Astăzi înțeleg perfect că o melodie și un artist nu e suficient. Da, prestația scenică este foarte importantă, precum și modul în care prezinți piesa, în care te prezinți pe tine și pe țara ta. În afară de aceasta, artistul trebuie să aibă obligatoriu un sprijin uriaș din partea publicului, melodia căruia trebuie ascultată de multe ori înainte de final. Este important să fii în rotație înainte de Eurovision. Devii mai familiar. Promovarea contează foarte mult. Echipa mea poate oferi toate aceste componente.

În general, am mare noroc de echipa mea, care e formată din profesioniști extraordinari din Grecia, Rusia și Suedia. Apropo, așa cum știm cu toții foarte bine, Eurovision este, în mare măsură, un eveniment politic. Fiecare țară își ajută vecinii și țările cu care prietenește. În acest sens, internaționalitatea echipei poate fi un as în mâneca noastră. Eurovision este o scară importantă în cariera oricărui artist. Eu chiar am ce spune și ce arăta”, mărturiseşte ea.

SHOK.md amintește: Natalia Gordienko participă în finala națională Eurovision 2020 cu piesa „Prison”, producătorul ei fiind Filip Kirkorov.

Cristina TOMAC


FEB 24, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...