[ X ]
[ X ]
FRESH
Seeya a lansat PIESĂ NOUĂ, cu influenţe Reggaeton. Ascultă „Love in ...
Emily Istrate a lansat PRIMA PIESĂ, în colaborare cu producătorul ...
Valentina Nejel, despre DRAGOSTE: „Te iubesc” e drăguț. Deși noi femeile ...
Pentru ea, DRAGOSTEA E CEL MAI FRUMOS SENTIMENT! Scriitoare: „Sunt ...

ȘANSE SLABE pentru Moldova la Eurovision! Juriul Wiwiblogs dă NOTA 4,78 din 10: „Un cântec bun dacă ar fi fost ales cu zece ani în urmă”

Se pare că Moldova nu prea are șanse să facă furori în acest an la Eurovision Song Contest, deși Anna Odobescu are voce bună – după cum spun experții, însă piesa „Stay” nu are acel efect de „wow”, fiind demodată, informează SHOK.md.

Juriul popularului blog ce oferă noutăți de la Eurovision – Wiwiblogs, a făcut o analiză a cântecului Moldovei din acest an.

Moldova aduce un cântec bun la Eurovision, dacă ar fi fost selectat cu 10 ani în urmă” – a menționat Julian.

„De la o țară care anterior a trimis cântece vesele și pline de viață, acesta pare aparte de brand și nu într-un mod inovativ” – a spus Pablo.

„Cântecului îi lipsește ceva special pentru a se evidenția de alte balade din acest an”, a spus Renske.

De menționat că, juriul este format din 29 de membri, iar în final, Anna cu piesa „Stay” a obținut nota 4,78 din nota maximă 10.

60096603_465365994237525_715584458236887040_n

SHOK.md amintește: Anterior, Anna Odobescu a fost solicitată să comenteze faptul că, potrivit clasamentelor, Moldova ar fi pe ultimele locuri la Eurovision în acest an. Ea, însă, a spus că nu urmărește aceste topuri, pentru că ele nu sunt importante, importante sunt rezultatele care vor fi la concurs. Dar ea deja se consideră câștigătoare prin faptul că a obținut victorie în Moldova și reprezintă țara la marele concurs.

SHOK.md


MAI 13, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...