[ X ]
FRESH
Kim Kardashian, şedinţă foto în nişte chiloţi minusculi. E mai sexy ...
S-A MUTAT la București acum 2 ani! Prezentatoare TV: „Nu duc dorul ...
O interpretă autohtonă – VICTIMA unei știri false: „Nu înțelegeam ...
Ce a fost și CE A AJUNS! Uite cum arată clubul de noapte „Cocos”, ...

Sărbătorește Ziua Îndrăgostiților din DOUĂ MOTIVE! Antonina Carp: „Cu 12 ani în urmă, am devenit pentru prima oară mama”

Make-up artist-ul Antonina Carp și interpretul Ady Carp sărbătoresc Ziua Îndrăgostiţilor. Pentru SHOK.md, ea a spus care e motivul, de fapt, dar a vorbit şi despre iubire.

Aleg Ziua Îndrăgostiţilor, deoarece cu 12 ani în urmă, pe 14 februarie am devenit pentru prima oară mama. În acest an, vom sărbători cu familia ziua de naştere a fiului nostru Valentin într-un local din Chişinău.

Iubirea, în opinia mea, este acea gură de aer, proaspăt, ce îţi dă aripi să zbori. Soţul meu, mă răsfaţă mereu cu gesturi şi cadouri deosebite, pentru mine, orice zi e o zi a îndrăgostiţilor.

Cel mai nebunesc gest? Greu e să spun, însă ştiu că pentru iubire mi-aş da şi viaţa.

Persoana ideală arată exact aşa precum e bărbatul alături de care sunt de 15 ani”, a mărturisit Antonina.

Ady Carp, pe Facebook, a adresat un mesaj fiului său:Dragul tatei, iata ca s-au facut 12 ani de cind ai venit in casa noastra, un bot de om frumos ca nimeni altul, ai umplut casa noastra cu lumina si cu multa dragoste!!!Te iubim si-ti dorim scumpul nostru Valentin, la multi ani, sa te ocroteasca Domnul de rele si sa te bucuri mereu de clipele dulci ale Sf. Valentin!!!”.

valentin carp

Cristina TOMAC


FEB 14, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...