[ X ]
FRESH
Violonista Rusanda Panfili VA ÎNCÂNTA la Festivalul DescOPERĂ: „Vioara ...
O scriitoare din Moldova, stabilită în Franța, A CÂȘTIGAT Premiul ...
Viața după Parlament E ALTFEL! Cât de SCHIMBAT E Constantin Țuțu! ...
GATA CU TELEVIZIUNEA! Doina Danielean: „Trebuie să recunosc, o să-mi ...

SCANDAL în showbiz! Interpretă din Moldova către o interpretă din România: „Ne vedem în judecată”

Interpreta din Moldova, Aliona Sorocovscaia, a fost șocată, zilele trecute, când a aflat că o piesă de a sa este… piesa altcuiva. O interpretă din România a cântat-o și a publicat-o drept piesa sa, informează SHOK.md.

Moldoveanca a oferit detalii pe Facebook:
„Astăzi este ziua șocului!!!
Am fost anunțată frumos printr-un link, cum a fost plagiată piesa mea “ Mă rog, mamă, mă rog, tată” de Cristiana Pascu și pusă pe Facebook drept piesă personală.
Întrebarea mea este: oare chiar atît de greu este să scrii că e COVER?
Și pe lîngă faptul ăsta o filmează la Etno TV drept ( chipurile original).
Bine că și-a înțeles greșeala, După ce Ciurea Sergiu a anunțat-o că ne vom vedea în judecată, a șters postarea din data de 9 August.
Dar, piesa oricum este în playlist-ul Etno TV, mi se pare corect să fie eliminată.
Originalul este : https://youtu.be/812rHdTX-Lo

Și rog, colegii de peste Prut aveți curaj să menționați cine are drept de autor, indiferent a cui e piesa, indicați Nume și Prenume. Cer corectitudine”.

Ulterior, Aliona Sorocovscaia a precizat că tatăl Cristinei Pascu i-a scris și și-a cerut scuze, pentru că nu a știut a cui e piesa.

„ Mulți vocaliști cîntă piesele altora, dar nu le prezintă drept piesă personală. Problema pusă în adresa persoanei menționate mai sus, că s-a prezentat la o emisiune din România și a zis că a realizat ceva în premieră, chipurile e piesa ei. Doar din acest motiv i-am apelat, nu au niciun drept fără permisiunea mea. E altceva dacă specifica ca e un COVER”, a spus artista, pe Facebook.

SHOK.md amintește: Acesta nu e primul caz când se iscă un scandal în muzica de pe ambele maluri ale Prutului. Anul trecut, interpreta din Moldova, Irina Antoci, a aflat că interpreta din România, Maria Constantin, i-a furat piesa și a mers în judecată.

SHOK.md


OCT 9, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...