[ X ]
FRESH
Delia, în cea mai sexy ipostază de până acum. Cum s-a pozat solista
„Opriți burtica – eu cobor” -  UN NOU PROIECT lansat de blogul pentru ...
MASTERCLASS de la Marina Mîndru: Cum să faci O FOTOGRAFIE la piscină ...
Jenna Dewan și Channing Tatum s-au reunit! Care e relația lor?

Se apropie MAREA BĂTĂLIE de la X FACTOR. Declarații!

Una dintre cele mai așteptate ediții de la X Factor este cea de astăzi, în care se vor duela 6 interpreți puternici, printre care trei basarabeni.

Una dintre cele mai așteptate bătălii este cea dintre interpretele autohtone, Dana Markitan și Anastasia Ursu.

SHOK.md a luat legătura cu Dana, care a recunoscut că are emoții, însă încearcă să le stăpânească, fiindcă este un concurs.

”Am mari emoții….știu că toți cei 6 merită să fie în concurs, fiindcă sunt buni, dar regulile fac jocul. Sper că voi plăcea….rezultatele….deja sunt enorm de fericită că evoluez și că am ajuns în scena românească”, a declarat Dana.

La fel de emoționată este și Anastasia Ursu, care  ne-a comunicat că într-adevăr publicul așteaptă cu sufletul la gură ediția aceasta.

”Emoțiile sunt foarte mari. Cred că este intrigat și publicul de acasă, și de aici, din România – care din basarabence va merge mai departe. Știu deja ce piesă are Dana. Ufff! Vor fi flăcări și pasiune astăzi pe scena X Factor”, a menționat Anastasia.

SHOK.md menționează: De asemenea, la categoria ”Peste 20 de ani” vom mai vedea duelurile Andrei Ioniță vs. Sasha Călinescu, Randy Roberts VS. Alex Vasilache.

Natalia MORARU


DEC 11, 2015 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...