FRESH
Romina Spînu va avea o vară cu MULTĂ MUNCĂ, dar va merge și în VACANȚĂ...în ...
Diana Grigor, despre VACANȚĂ: Mereu aleg o destinație unde nu am mai ...
Recomandările unei prezentatoare TV! Iată UNDE poți savura VACANȚE ...
Horoscop 25 iunie 2017

Se apropie MAREA BĂTĂLIE de la X FACTOR. Declarații!

Una dintre cele mai așteptate ediții de la X Factor este cea de astăzi, în care se vor duela 6 interpreți puternici, printre care trei basarabeni.

Una dintre cele mai așteptate bătălii este cea dintre interpretele autohtone, Dana Markitan și Anastasia Ursu.

SHOK.md a luat legătura cu Dana, care a recunoscut că are emoții, însă încearcă să le stăpânească, fiindcă este un concurs.

”Am mari emoții….știu că toți cei 6 merită să fie în concurs, fiindcă sunt buni, dar regulile fac jocul. Sper că voi plăcea….rezultatele….deja sunt enorm de fericită că evoluez și că am ajuns în scena românească”, a declarat Dana.

La fel de emoționată este și Anastasia Ursu, care  ne-a comunicat că într-adevăr publicul așteaptă cu sufletul la gură ediția aceasta.

”Emoțiile sunt foarte mari. Cred că este intrigat și publicul de acasă, și de aici, din România – care din basarabence va merge mai departe. Știu deja ce piesă are Dana. Ufff! Vor fi flăcări și pasiune astăzi pe scena X Factor”, a menționat Anastasia.

SHOK.md menționează: De asemenea, la categoria ”Peste 20 de ani” vom mai vedea duelurile Andrei Ioniță vs. Sasha Călinescu, Randy Roberts VS. Alex Vasilache.

Natalia MORARU


DEC 11, 2015 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII