[ X ]
[ X ]
FRESH
TREBUIE SĂ ȘTII ASTA! Ce produse dezinfectante se vând în Moldova ...
Coronavirusul face ravagii la curtea Spaniei. Cine e prima victimă ...
Își ADORĂ PIESELE și a scris chiar și din răzbunare! Irina Rimes: ...
Valentina Naforniță, despre CEL MAI MARE PLUS al statului acasă: „Vorbesc ...

Se gândea SĂ REVINĂ la „Bravo, ai stil!”, dar S-A RĂZGÂNDIT brusc! Valeria Lungu: „Acum lucrurile s-au schimbat radical!”

Valeria Lungu a plecat de la emisiunea „Bravo, ai stil!” cu capul sus şi a avut o experienţă frumoasă. Ea se gândea să revină, însă nu o va mai face, informează SHOK.md.

„Am plecat din competiția @bravoaistil cu capul sus! A fost o experiența cum am și menționat de nenumărate ori, dar dacă as intra acum in „detalii” as avea de spus multe. Eu niciodată nu am vb urat de aceasta emisiune deși am avut 10 mii de motive sa o fac, dar am avut respect. Pentru cei care nu sunt informați se pot documenta, va puteți uita la Interviuri! Dacă jurații afirma faptul ca de mine v-eți uita repede, nu înțeleg de ce după o luna mai scrieți articole despre mine sau ma menționați in comentarii și diferite momente!

Dacă pana azi mă gândeam sa mă întorc in aceasta emisiune, acum lucrurile s-au schimbat radical! Ciorba reîncălzită nu are același gust! Sper ca ați înțeles!”, a scris Valeria pe Instagram.

 


Vezi această postare pe Instagram

Răspuns: Am plecat din competiția @bravoaistil cu capul sus! A fost o experiența cum am și menționat de nenumărate ori, dar dacă as intra acum in “detalii ” as avea de spus multe. Eu niciodată nu am vb urat de aceasta emisiune deși am avut 10 mii de motive sa o fac, dar am avut respect. Pentru cei care nu sunt informați se pot documenta, va puteți uita la Interviuri! Dacă jurații afirma faptul ca de mine veți uita repede, nu înțeleg de ce după o luna mai scrieți articole despre mine sau ma menționați in comentarii și diferite momente ! Dacă pana azi ma gândeam sa ma întorc in aceasta emisiune, acum lucrurile s-au schimbat radical! Ciorba reîncălzită nu are același gust ! Sper ca ați înțeles ! Ah da mulțumesc @adelatecuceanu pentru superba rochie ?

O postare distribuită de Valerie Lungu (@valerie.lungu) pe

Cristina TOMAC


APR 26, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...