FRESH
Ce decolteu generos a avut Regina Letizia la o ceremonie în Madrid
Modelul Ludmila Racoviță, ÎNSĂRCINATĂ cu al treilea copil: „Foarte ...
E inundată cu BUCHETE DE FLORI! Anastasia Fotachi spune CUM E MAI ...
Meghan Markle, probleme cu sarcina? S-a retras de la activitățile ...

SE MĂRITĂ în curând? Modelul Kristina Ciasovschih a făcut MĂRTURISIRI din VIAȚA PERSONALĂ și a spus ce crede despre „papik-i”!

Modelul Kristina Ciasovschih a făcut dezvăluiri din viața sa personală, pe care încearcă să o țină departe de ochii curioșilor, informează SHOK.md.

„Sunt într-o relație și, desigur, că am planuri și viziuni de viitor. Îmi doresc o familie și de toate. Fiecare fată într-o relație își dorește. Cum va fi mai departe – încă e devreme să vorbesc, pentru că nu sunt într-o relație de durată. Și nu vreau să intru în prea multe detalii pentru că e viața mea personală și nu vreau să se știe multe. Mulți se interesează de viața mea și se dau cu părerea, dar vreau să rămână personal, important e să fiu eu fericită, noi să fim fericiți împreună”, a declarat ea, în emisiunea „Vek Absurda” de la Impact TV, subliniind că nu e un secret faptul că are un iubit, însă nu vrea să povestează prea mult.

Ce ține de un iubit cu bani, care să te aprecieze pentru că ești frumoasă, Kristina a spus că depinde de alegerea fiecărui model. „Dacă fata, care e model, e de acord, vorbind direct, să se vândă, e alegerea ei. Depinde de fiecare domnișoara se impune și ce scopuri are. Dacă interesul ei e să aibă un „papik” și aleargă după mulți bani, desigur că va accepta astfel de oferte. Fiecare are principiile și scopurile sale. Poți să alegi să fii jucăria cuiva, atât timp cât ești frumoasă, sau să fii cu cineva și să contruiești o relație de durată”, a subliniat ea.

Modelul a mai spus, pentru sursa citată, că ea nu e „disponibilă” pentru admiratori, pentru livrări de flori și cadouri. Totodată, a mărturisit că e un mit faptul că bărbații nu se însoară cu modele.

De asemenea, dacă ar rămâne însărcinată, nu ar face avort, indiferent de faptul că ar fi sau nu căsătorită, și ar renunța la cariera sa de model, pentru a aduce pe lume un copil. Și în ceea ce ține de secretul unei căsnicii fericite, Kristina a spus că nu stă în bani, ci în plăcerea de a veni în fiecare zi acasă și a petrece timpul cu partenerul. „Banii nu înlocuiesc mult. Poate o perioadă, însă pe termen lung – nu”, a adăugat blonda.

SHOK.md

 


NOI 13, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...