[ X ]
[ X ]
FRESH
Blestemul Contagion? Şi Marion Cotillard, un alt star din acest film, ...
E INDIGNATĂ de iresponsabilitatea celorlalți! Scriitoare: „După pandemie ...
Dana Markitan a lansat VIDEOCLIP: Soțul meu, la o nevoie – gen Covid, ...
Bianca Drăgușanu își face un nou implant, după despărțirea de Alex ...

Sexul e FOARTE IMPORTANT pentru ei! Olga și Alexandru Manciu: „Chiar dacă ne-am despărți, cu siguranță ne-am trage-o câteodată”

Pentru Olga și Alexandru Manciu sexul este foarte important și, după o ceartă, acesta e și mai pasional, informează SHOK.md.

„Cearta în cuplul nostru este un motiv pentru un sex focos. Nu prea obișnuim să ne certăm, dar, uneori, e inevitabil. Conflictele, în cazul nostru, se ameliorează prin discuții și găsirea soluțiilor. Iar dacă nici una și nici alta nu ne ajută, cel mai bun motiv de împăcare este plăcerea trupească. Și… lasă lumea să aștepte, pentru că noi trebuie să ne împăcăm…”, au spus ei pentru revista Red by RC.

De asemenea, soții Manciu afirmă că le place „prea mult” sexul. „Sexul îl poți descrie prin nenumărate comparații sau metafore. Dar, totuși, totul depinde de stare și de dorință. Uneori vrem dragoste, alteori instinctul animalic este prea dominant și atunci… înțelegeți voi… Importanța sexului în relația noastră este atât de mare încât, chiar dacă ne-am despărți, cu siguranță ne-am trage-o câteodată. Prea mult ne place ca să renunțăm la el”, au mai spus ei pentru sursa citată.

Amintim că, recent, cei doi au participat la o ședință foto nud.

SHOK.md


DEC 11, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...