[ X ]
[ X ]
FRESH
Nicoleta Nucă PREGĂTEȘTE PIESĂ NOUĂ: „Va fi despre dragoste frumoasă”
Hellen Monroe, despre cum s-au decis la AL DOILEA COPIL atât de repede: ...
Regina le dă încă o lovitură prințului Harry și lui Meghan Markle. ...
A avut 2 ROCHII DE MIREASĂ! Elena Javelea: „A fost o nuntă moldovenească, ...

Și-a ARĂTAT CASA ȘI CURTEA! Emilian Crețu: Nu am învestit în casă, ci în visul copilăriei mele! VIDEO//

Actorul şi prezentatorul TV, Emilian Crețu, şi-a realizat visul din copilărie – casa sa a fost făcută exact așa cum și-a dorit dintotdeauna. Ieri, a prezentat, răstignirea, casa, curtea, într-un filmuleţ emoţionant pe Youtube, informează SHOK.md

Emilian, în filmuleţ, a vorbit şi despre visele care acum au devenit realitate, dar şi că a făcut o răstignire, cu care se mândreşte.

Eu cred că fiecare om trebuie să facă ceva în viaţa asta cu care să se mândrească 100%, eu am făcut deja acest lucru. Această răstignire am făcut-o că aşa am simţit eu, sunt mândru de ea.

Vreau să vă zic cu mâna pe inimă, fără nici un fel de patetism, eu nu am investit doar în casă, am investit în primul rând în visul copilăriei mele. Când eram mic şi ziceam – când o să cresc mare o să fac o casă foarte frumoasă, o casă plină cu flori şi am să demonstrez mie că, dacă îţi doreşti ceva din toată inima ta, cu siguranţă, se va îndeplini. Acest filmuleţ este despre dorinţe, vise şi despre familia, la care ţin eu foarte mult”, a spus Emilian.

Cristina TOMAC


OCT 10, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...