[ X ]
[ X ]
FRESH
Vladimir Putin a fost infectat cu coronavirus? Preşedintele Rusiei ...
Împreună cu tata și fratele, A FĂCUT UN COVER! Cleopatra Stratan: ...
Trupa 7 KLASE a venit cu un mesaj PLIN DE DURERE: „Trăim o a doua ...
Stilista Xenia Bugneac A RĂSCOLIT ARHIVA: „Am un singur regret, aveam ...

Și-au zis „DA” fără nași, fără petrecere! Dianna Rotaru – detalii de la CUNUNIE: „Inelul e din aur cu 35 de diamante. Știe că-mi plac”

Interpreta Dianna Rotaru şi iubitul ei, Ilia Tataru, la 23 februarie curent, au spus „Da” în faţa lui Dumnezeu, dar totul a fost ţinut în secret. Astfel, proaspăta mireasă, în cadrul emisiunii „O seară Perfectă” de la Pro TV, a dezvăluit despre acest eveniment important din viaţa lor, informează SHOK.md.

„Da. Să nu ducem în eroare publicul, n-a fost nici un fel de nuntă. Nunta va fi mai târziu. Nu s-a dat nici o petrecere, pentru că vine postul. Ne-am cununat religios, ceea ce înseamnă mare lucru pentru o relaţie – să ai acest jurământ în faţa lui Dumnezeu, în faţa partenerului, dar şi în faţa părinţilor, care au fost acolo prezenţi cu lacrimi în ochi. În sfârşit, am încununat această relaţie cu un ritual frumos la mănăstire. Nu se schimbă nimic decât faptul că dragostea noastră e şi mai puternică, a prins aripi şi mai mult”, a spus ea.

Dianna a precizat de ce totul a fost departe de public și presă: „Am ţinut cont şi de dorinţa lui, nu a fost un secret, din contra – a fost ceva ce am păstrat doar pentru noi, în intimitatea noastră şi a familiei noastre. Au fost doar părinţii lui, bunica, părinţii mei, verişoara, prietenul lui din copilărie, sora şi cumnatul meu – care au fost ca şi martori. Nu avem naşi, am avut martori. Ce va fi deja la petrecerea propriu-zisă după înregistrarea căsătoriei, deja o să vedem poate ne alegem şi cu o pereche de naşi. Părinţii au aflat cu o zi înainte”.

Totodată, artista a spus că au tot amânat acest eveniment din cauza programului ei încărcat în ultima vreme. „Am stabilit cu părintele că e frumos în ajun de Dragobete să ne spunem „da”. Cel mai mult m-am bucurat când am văzut lacrimi în ochii lui Ilia, eu credeam că doar eu plâng, zic – Doamne, ce frumos să vezi cum un bărbat plânge de fericire”, a mărturisit Dianna.

Pentru sursa menţionată, interpreta s-a referit şi la rochia de mireasă, dar şi inel. „Este un inel frumos. Cadou din partea lui Ilia, este din aur cu diamante – are 35 de diamante, le-am numărat. El ştie că mie îmi plac pietrele preţioase. Rochia este, la fel, un cadou din partea lui. Noi obişnuim să ne facem cadouri de genul”, a adăugat ea.

Dianna susţine că nunta va avea loc „când va fi cald, o să fie când n-o să fim prea îmbrăcaţi, o să fie multă apă acolo şi o să ne aruncăm în apă. Da, vara. Luna nu ştim încă”.

Precizăm că, Dianna şi Ilia sunt împreună de peste 3 ani.

Cristina TOMAC
Foto:perfecte.md


FEB 25, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...