[ X ]
[ X ]
FRESH
Anna Kournikova și Enrique Iglesias s-au căsătorit, în mare secret, ...
Primarii Nina Cereteu și Victor Bogatico – DIN NOU, PĂRINȚI. Iată ...
Soția lui Ilan Șor și soția purtătorului de cuvânt al lui Putin – ...
Andreea Berecleanu pleacă de la Antena 1. Prima declarație a vedetei ...

Tina Fistashka și soțul ei marchează 1 AN ÎMPREUNĂ: „Suntem acei oameni care ne-am căutat mai bine de 3 decenii”

Femeia de afaceri Tina Fistashka și soțul ei, Eugeniu Catrinescu, formează un cuplu de 1 an de zile și au marcat acest eveniment, ieri, 12 martie 2019, informează SHOK.md.

„A trecut 1 an de când inima mea a încetat sa sufere in urma oamenilor ce au trecut prin viața mea, 1 an de când inima mea se simte întreagă, 1 an de când ma simt femeie împlinită, chiar dacă nu am înțeles acest lucru din prima noastră privire. Tu ai fost cel care mi-a oferit mâna din umbra invidiei și bârfelor, mi-ai oferit priorități noi și noi motive de bucurie. Alături de tine am început să simt gustul noii Victorii.

Vreau sa îți mulțumesc pentru multe, dar in primul rând pentru tot ce faci pentru mine, susținerea și dragostea ta care mă face să înțeleg cât e de frumoasă viața.

In decursul acestui an am trecut prin multe schimbări și momente, datorită cărora la mulți au stârnit întrebări și îndoieli, însă pentru noi deja nu mai contează și nici nu va conta pentru căde multe ori singuri noua ne-am demonstrat ca suntem acei oameni care ne-am căutat de Mai bine de 3 decenii.

Mulțumim prietenilor noștri Mihail Burduja și Ion Roga pentru intermedierea lor in urma căruia au făcut doua inimi sa devină una deplina , mai mare și mai sănătoasă .

Te iubesc My King – Geeno Catrinescu și mereu te voi iubi chiar și dacă te afli pe alte continent, dragostea noastră rezista in fața tuturor obstacolelor”, a scris ea, pe Facebook.

Amintim că, cei doi s-au căsătorit la 25 septembrie 2018, la Chișinău, după ce, la 24 septembrie 2018, a fost cerută de soție, la Milano.

SHOK.md


MAR 13, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...