[ X ]
[ X ]
FRESH
Văduva lui Kobe Bryant cere despăgubiri de milioane de dolari! Compania ...
AMINTIRI ROMANTICE! Cristina Scarlevschi: „Vlad m-a cerut în căsătorie ...
De ziua sa – ÎN ISRAEL! Olga Iftodii: „Salut ai mei 35! Știu că urmează ...
Helen Mirren, regina stilului la 74 de ani! Cele mai bune ţinute de ...

Sora lui Emilian Crețu - GOALĂ, pe malul mării: „De fiecare dată când pozez, mă strădui să fiu doar EU, cea naturală și simplă” FOTO//

Modelul Nina Crețu, sora actorului Emilian Crețu, s-a dezgolit pentru o revistă autohtonă, pozând, pe rând, fără chiloți și fără sutien, pe malul mării, informează SHOK.md.

„După această față inocentă se ascunde și un suflet la fel de cast și pur. Îmi permit să spun că fizicul meu reflectă și aspectul interior. Privind dincolo de expresiile citite pe fața mea, întotdeauna se găsește adevărul. De fiecare dată când pozez, mă strădui să fiu doar EU, cea naturală și simplă, fără surplusuri de grimase înșelătoare”, a dezvăluit ea pentru revista RED by RC.

Totodată, ea a spus că, în funcție de conceptul ședinței foto la care participă, exprimă diverse stări. „Încerc să transmit privitorului emoția avută la momentul respectiv. Fie entuziasm, seriozitate sau chiar furie. Atunci când aparatul de fotografiat eclipsează doar în direcția mea, dau frâu liber emoțiilor și încerc sa fiu cât mai relaxată. Astfel mimica feței corespunde în totalitate cu starea mea de spirit”, a precizat Nina, pentru sursa citată.

Amintim că, la sesiunea foto, fratele ei, Emilian Crețu, a fost prezent și a susținut-o.

SHOK.md
Foto: redbyrc.md, Instagram.com/Nina Cretu


IAN 21, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...