[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
E sexy şi în rochie lungă, şi în lenjerie intimă! Rihanna şi-a arătat ...
Bloggeriță – ENERVATĂ RĂU: Cu 5️ ore înainte de zbor, ne-au anunțat ...
Urma SĂ REVINĂ ÎN SUA! Irina Madan: „Ajunsă la aeroport, surpriză! ...
S-a aflat cine a fost primul iubit al Andrei Măruță! Fabio Niță călătorește ...

Deja SOȚ ȘI SOȚIE! Irina Calancea: Nu ne-am pregătit prea mult, rochia am cumpărat-o cu o zi mai devreme FOTO//

Femeia de afaceri Irina Calancea, şi logodnicul ei, Iurii Dușkov, de ieri, sunt oficial căsătoriţi. Pentru SHOK.md, proaspăta soție a dezvăluit că totul a fost foarte spontan, iar nunta va avea loc anul viitor.

„Noi am decis în scurt timp după logodnă să ne căsătorim civil, iar nunta deja va avea loc la anul, în 2020, în Moldova, alături de cei dragi!

A fost emoționant, ne-am rugat la Dumnezeu ca să ne binecuvânteze în viață! Să ne ajute să păstrăm dragostea noastră până la adânci bătrânețe, să fim înțelepți și atenți unul cu celălalt. De fapt, nu ne-am pregătit prea mult, rochia am cumpărat-o ieri, a fost prima pe care am probat-o și îndrăgit-o, am și cumpărat-o, știam exact ce îmi doresc, ceva finuț, elegant și de culoare albă, iar sora mea Cristina a aprobat-o. Cu o zi înainte, Iurii îmi cumpărase un buchet de flori, iar ieri-seară (n.r. – 17 iulie curent), am ales câteva flori din el și mi-am realizat buchetul de mireasă. A fost exact cum ne-am dorit. Va mulțumim enorm tuturor”, a spus Irina.

Cristina TOMAC


IUL 19, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...