[ X ]
[ X ]
FRESH
Vladimir Putin a fost infectat cu coronavirus? Preşedintele Rusiei ...
Împreună cu tata și fratele, A FĂCUT UN COVER! Cleopatra Stratan: ...
Trupa 7 KLASE a venit cu un mesaj PLIN DE DURERE: „Trăim o a doua ...
Stilista Xenia Bugneac A RĂSCOLIT ARHIVA: „Am un singur regret, aveam ...

Soția lui Ilan Șor și soția purtătorului de cuvânt al lui Putin – LA MUNTE, împreună! Margarita și Miron AU SCHIAT PRIMA DATĂ! FOTO//

Sara Șor (n.r. – cunoscuta interpretă Jasmin), soția lui Ilan Șor, a publicat, pe Instagram, mai multe fotografii de la munte, alături de Tatiana Navka, soția lui Dmitri Peskov – purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin, ele fiind foarte bune prietene, informează SHOK.md.

Jasmin nu a menționat în ce zonă montană se află în vacanță cu fostă campioană la patinaj, însă a scris că „Tania este un exemplu de educație olimpică” pentru fiica sa, Margarita.

Soția lui Șor a povestit, pe aceeași rețea, despre peripețiile montane și primele experiențe de a schia ale celor doi copii ai cuplului Șor – Margarita și Miron.

 


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Певица Жасмин (@jasmin) pe

„Ambii mei micuți în acest an prima dată au încălecat schiurile. Margarita imediat a înțeles cum stau lucrurile, însă Miron la început s-a întristat. A vrut acasă, a făcut capricii… dar, în final, prin capricii, a îndrăgit schiatul și el, iar apoi a apărut altă tristețe – trebuie să plecăm, dar el ar rămâne să locuiască pe munte”, a scris ea.

Amintim că, presa rusă, dar și cea din Republica Moldova, a scris și anterior despre prietenia specială a Sarei Șor cu soția purtătorului de cuvânt al lui Putin. Jasmin și Navka publică cu regularitate pe rețelele sociale fotografii, atunci când merg împreună la odihnă.

Precizăm că, Jasmin și Ilan Șor s-au căsătorit în 2011 și au doi copii – Margarita și Miron.  


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Певица Жасмин (@jasmin) pe


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Певица Жасмин (@jasmin) pe

SHOK.md


FEB 20, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...